Πολίτης ο «μαυροσκούφης» επιθετικός του Άρη Αβάτου Αντώνης Χαριτίδης

 

Τέλος ο στρατός και πλέον … πολίτης για τον επιθετικό του Άρη Αβάτου Αντώνη Χαριτίδη.

Ο πρωην παίκτης της Ξάνθης και όχι μόνο, παράλληλα με τις υποχρεώσεις του με την ομάδα, εκτελούσε και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις σαν Έλληνας πολίτη, στα… τεθωρακισμένα και πλέον ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ανεβάζοντας στο διαδίκτυο φωτογραφία με το απολυτήριο στο χέρι.

Ο Αντώνης Χαριτίδης είχε ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΑΟΞ, εκεί όπου ήταν συμπαίκτης με τους Γιούρι Λοντίγκιν και Πέτρο Μάνταλο, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά Εθνικός Γαζώρου, Νέστος Χρυσούπολης, Φωκικός, Δόξα Δράμας, ΑΕ Καρασκάκης και Ορφέας Ξάνθης πριν καταλήξει τον περασμένο Οκτώβριο στην ομάδα του Άρη Αβάτου, με την οποία κατέκτησε πέρυσι και το νταμπλ στην ΕΠΣ Ξάνθης και θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στην Γ’ Εθνική.

 

Ο Αντώνης παρουσιάστηκε λοιπόν, στις 2 Νοεμβρίου του 2016 στην Αυλώνα για την βασική του εκπαίδευση στο στρατό και συγκεκριμένα τα… τεθωρακισμένα σώματα ασφαλείας. Τον Νοέμβρη μάλιστα, λίγες μόλις μέρες αφού είχε παρουσιαστεί η ομάδα του, του αφιέρωσε τότε τη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Εχίνο.

Οκτώ ακριβώς μήνες μετά ο Αντώνης ολοκλήρωσε την στρατιωτική του θητεία και πήρε το απολυτήριο του.