Ο Χάρης Παρασκευόπουλος νέος γενικός διευθυντής στον Κόροιβο Αμαλιάδας

 

Ο Xάρης Παρασκευόπουλος, με θητεία ως στέλεχος στον ποδοσφαιρικό Πανθρακικό, ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στην ΚΑΕ Κόροιβος Αμαλιάδας, την ομάδα που πριν από περίπου μια δεκαετία εξαγόρασε το ΑΦΜ της ομάδας μπάσκετ της Ξάνθης και πήρε την θέση της στα μεγάλα σαλόνια, φτάνοντας στην συνέχεια στην Basket League.

Η ανακοίνωση για τον “δικό” μας Χάρη, που μετά από χρόνια σαν φοιτητής στην πόλη της Κομοτηνής αλλά και στην δημοσιογραφία της περιοχής (είχε συνεργαστεί μεταξύ άλλων για σύντομο διάστημα και με το ThrakiSportS) επιστρέφει στην πατρίδα του, την Αμαλιάδα, έχει ως εξής:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Χάρη Παρασκευόπουλο για την ανάληψη της θέσης του Γενικού Διευθυντή της ομάδας.

Ο Χάρης είναι γέννημα-θρέμμα της Αμαλιάδας (09/06/1992), αλλά τα τελευταία 7 χρόνια έζησε στην Κομοτηνή. Έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, ενώ παράλληλα κατά το παρελθόν ασχολήθηκε με την αθλητική δημοσιογραφία σε περιφερειακά και πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ και τα προηγούμενα 2,5 χρόνια εργάστηκε ως επιτελικό στέλεχος στην ΠΑΕ Πανθρακικός.

Καλωσορίζουμε τον Χάρη Παρασκευόπουλο στη μεγάλη οικογένεια του Κόροιβου και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!»

Ο ιδιος ο Χάρης Παρασκευόπουλος με ανάρτησή του αναφέρει:

«Είναι πρόκληση το να προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα της πόλης μου. Χαρά το να αποτελώ μέλος της οικογένειας του Κοροίβου από άλλο, βέβαια, μετερίζι, σε σχέση με την εποχή των σχολικών μου χρόνων, όταν, αμούστακο παιδί ακόμα, βασάνιζα την πορτοκαλί μπάλα στις ακαδημίες του συλλόγου! Και, κυρίως, τιμή να εργαστώ σε μία ομάδα, που παρουσίασε ένα ξεχωριστό μοντέλο στον επαγγελματικό αθλητισμό και διακρίνεται, όχι με εφόδιο τα χρήματα ενός μεγαλομετόχου, αλλά χάρη στην άδολη αγάπη, την τεχνογνωσία και τη σκληρή δουλειά μιας παρέας απλών ανθρώπων και μαζί, φυσικά, χάρη στη θερμή υποστήριξη των φιλάθλων της και γενικά όλων όσων στέκονται στο πλάι του Κοροίβου και τον στηρίζουν με κάθε τρόπο.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας για την πρόταση, την προσέγγιση και το “αγκάλιασμά” τους. Ενωμένοι όλοι οι Αμαλιαδίτες κι όλοι οι Ηλείοι μπορούμε να συνεχίσουμε το “θαύμα” του… φούρναρη, που εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την περιοχή μας στο πιο υψηλό επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ!».

Μία ημέρα πριν είχε προηγηθεί ένας άκρως συγκινητικός αποχαιρετισμός του Χάρη Παρασκευόπουλου στο κοινό της Κομοτηνής και τους φίλους που έκανε όλα αυτά τα χρόνια στην Θράκη.