Football League: Ανατροπή και happy end με Κομεσίδη!

 

Αν και φαινόταν  βρισκόμενος ένα βήμα πριν την προσφυγή ότι θα αποτελέσει παρελθόν μετά από ένα χρόνο, ο πρωην παίκτης της Ξάνθης και της ΠΑΕ Θράκη Δημήτρης Κομεσίδης μετά την πίεση του ΟΦΗ που του έδειξε πόσο πολύ τον ήθελε, έκανε πίσω και παραμένει στο ρόστερ των Κρητικών.

Σύμφωνα με το gentikoule, o Νίκος Παπαδόπουλος, παρά την αδιάλλακτη (αρχικά) στάση του ο 29χρονου στόπερ , είπε με νόημα, στην προπόνηση της Δευτέρας πως «ο Κομεσίδης πρέπει να καταλάβει τι θέλει στο μυαλό του» και τελικά ο «Κόμε» κατάλαβε ότι το καλύτερο για εκείνον θα ήταν να παραμείνει στον ΟΦΗ. Ειδικά, από την στιγμή που ο ΟΦΗ έκανε τόσα βήματα προς τα μπροστά τόσο με τις επαφές που είχε κατ’ ιδίαν με το Νίκο Παπαδόπουλο αλλά και τον Φώτη Τσάλο, πλέον όλα εξαρτώνταν από τον ίδιο τον Κομεσίδη.

Οι δύο πλευρές κάθισαν στο τραπέζι και συζήτησαν το τελευταίο 24ωρο με αποτέλεσμα να κατανοήσει και ο «Κόμε» ότι δεν υπάρχει λόγος να αποχωρήσει από το Ηράκλειο και δίχως να υπάρχει σοβαρός λόγος – από την στιγμή που ο σύλλογος είχε δείξει ότι τον θέλει και τον υπολογίζει αρκετά.

Έτσι, με την παραμονή του Αλεξανδρουπολίτη Δημήτρη Κομεσίδη, καλύπτεται ακόμα ένα κενό στο ρόστερ του ΟΦΗ που κοιτάζει με προσοχή την συμπλήρωση των επόμενων και τελευταίων κομματιών του παζ