ΕΠΣ Ξάνθης: Φιλική ισοπαλία στη Θαλασσιά ανάμεσα στην Αναγέννηση και τον Ηρακλή Ζυγού

 

Το πρώτο τους φιλικό για την προετοιμασία της φετινής σεζόν έπαιξαν το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηρακλής Νέου Ζυγού και η Αναγέννηση Θαλασσιάς, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 στο γήπεδο της Θαλασσιάς.

Οι προπονητές των δύο ομάδων χρησιμοποίησαν σχεδόν όλους τους διαθέσιμους παίκτες τους, και το φιλικό αν και έληξε ισόπαλο τους βοήθησε να βγάλουν σημαντικά συμπεράσματα. Η Αναγέννηση Θαλασσιάς προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με μια εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού της ομάδας Γιάννη Καζάκη και έδειξε αρκετά θετικά στοιχεία.

Αντίστοιχα όμως, στην επανάληψη ο Ηρακλή Νέου Ζυγού του Γιάννη Δημητριάδη πίεσε ψηλά και είδε την πίεση του αυτή να αποδίδει, όταν ο Πανταζίδης βρήκε τον χώρο και με ένα ωραίο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο κίπερ για να διαμορφώσει το τελικό 1-1.

Αναγέννηση Θαλασσιάς (Δημήτρης Καρύδης): Εράι, Κελλίδης, Παπαδημητρίου, Μυλωνάς, Φεταχίδης, Μαντζαρίδης, Κωτίδης, Ελευθεριάδης, Πεντεζίδης, Τουργαΐδης, Καζάκης.

Έπαιξαν και οι: Δάγκας, Μπίκος, Θωμαΐδης, Δελητζόγλου, Τσάκαλος, Γκορόγιας, Βασιλειάδης, Τηλαβερίδης.

Ηρακλής Ζυγού (Γιάννης Δημητριάδης): Ευκαρπίδης, Δημητριάδης, Μπάτζιος Π., Κελέσης, Κριεζής Π., Ψαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κτίστης, Μπαργκάν Τ., Πανέρης, Κριεζής Γ.

Έπαιξαν και οι: Κοψαλίδης, Ναθαναηλίδης, Βιδάκης, Τζαμπάζ, Μπάτζιος Δ., Ευθυμιάδης, Ξουπλίδης, Καραμανής, Πανταζίδης, Ζωσιμίδης, Χατζούδης, Κοσμίδης.