Αναχώρησε για Λονδίνο η Βούλα Παπαχρήστου και τα υπόλοιπα μέλη της Εθνικής Ομάδας Στίβου

 

Το Λονδίνο είναι από σήμερα το… σπίτι των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών και για τις επόμενες 15 ημέρες, αφού εκεί ξεκινάει την Παρασκευή (4/8) το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από αρκετούς νέους αθλητές, αλλά και φυσικά έμπειρους πρωταθλητές, που έχουν την δυνατότητα να κυνηγήσουν καλές εμφανίσεις. Ωστόσο απουσιάζει ο Κώστας Μπανιώτης, που λόγω του τραυματισμού του δεν μπόρεσε να περάσει το όριο που απαιτούνταν από την διεθνή ομοσπονδία.

Η Κατερίνα Στεφανίδη ταξίδεψε για το Λονδίνο το βράδυ της Τρίτης, ενώ στην βρετανική πρωτεύουσα έφτασε το μεσημέρι το πρώτο από τα δύο γκρουπ, με το δεύτερο να φτάνει το βράδυ και στο οποίο μετέχει ο δραμινός εμποδιστής Κώστας Δουβαλίδης. Στην Αγγλία θα μεταβούν στις 8 Αυγούστου η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου και η Δέσποινα Ζαπουνίδου.

Στο σύνολο τους οι πρωταθλητές μας είναι αισιόδοξοι για τις εμφανίσεις τους στο κορυφαίο γεγονός. Ανάμεσα σε αυτούς που αναχώρησαν τα ξημερώματα για το Λονδίνο ήταν και η Βούλα Παπαχρήστου, σύζυγος του θρακιώτη ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη, η οποία δήλωσε: «Είμαι σε καλή κατάσταση και μετά το Diamond League στο Μονακό επικεντρώθηκα στην προπόνηση μου. Πάω για το καλύτερο δυνατό στο Λονδίνο. Θα το παλέψω, δεν έχω άγχος».