Η αγωνία των Κυπρίων του Σιδηροχωρίου για τον δραματικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ…

 

Μπορεί το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου να είχε φιλικό παιχνίδι, όμως η αγωνία των Κύπριων παικτών της ομάδας για το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν μεγάλη και μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, ήταν όλοι πάνω από ένα κινητό και παρακολουθούσαν το παιχνίδι της Κυπριακής ομάδας.

Το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι είχε χάσει με 1-0 εκτός έδρας από την Βιτορούλ, και υποδέχθηκε την Ρουμάνικη ομάδα στο ΓΣΠ θέλοντας να πάρει τη νίκη και φυσικά την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Τελικά η ομάδα του Γιώργου Δώνη, πλέον, μετά την αλλαγή του προπονητή και την αποχώρηση του Μπέιν, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 στην κανονική διάρκεια και να ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα, αλλά και στην παράταση να σκοράρει άλλες τρεις φορές και να εξασφαλίσει την πρόκριση.

Πέρα όμως από τους οπαδούς της ομάδας του ΑΠΟΕΛ που βρίσκονταν στην Κύπρο, είτε στο γήπεδο είτε όχι, υπήρχαν και μερικοί μετανάστες Κύπριοι. Ο λόγος για τους… 7 της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, που παρά το γεγονός πως μόλις είχαν ολοκληρώσει το φιλικό τους παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης, είχαν το μυαλό τους στο παιχνίδι της ομάδας της Κύπρου.

Μερικοί από αυτούς πιθανώς υποστήριζαν την ομάδα, άλλοι ίσως υποστήριζαν την Ομόνοια, πάντως όλοι τους είχαν αγωνία για την εξέλιξη του αγώνα. Όλοι τους λοιπόν, ήταν πάνω από ένα κινητό και παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον τον αγώνα, έως ότου επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο για να πάρουν το δρόμο της επιστροφής.