Volley League: Διεθνή ισραηλινό πασαδόρο με προϋπηρεσία στις ΗΠΑ ανακοίνωσε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης

 

Μετά τις μεταγραφές των Σέρβων Ρίστιτς και Βελίτσκοβιτς, πλέον ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης περνάει στο… παρασύνθημα, ανακοινώνοντας την τρίτη του μεταγραφή για φέτος, που ακούει στο όνομα Μάικλ Μίλσταϊν.

Μπορεί από τον Εθνικό να αποχώρησαν σημαντικά στελέχη της περσινής ομάδας, όμως οι ιθύνοντες του συλλόγου κινούνται άμεσα για την απόκτηση έμπειρων και σημαντικών μεταγραφών, ώστε να καλύψουν τα όποια κενά, και να παρουσιαστεί η ομάδα όσο πιο βελτιωμένη γίνεται στο νέο πρωτάθλημα.

Έτσι ανακοίνωσαν και την τρίτη τους μεταγραφή για φέτος, τον διεθνή Ισραηλινό πασαδόρο Μάικλ Μίλσταϊν, ο οποίος έρχεται ως μια σημαντική μεταγραφή, έχοντας παράλληλα εμπειρίες και από την Αμερική όπου έπαιξε για λογαριασμό του Grand Canyon University.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΔΣ το ΤΑΑ Εθνικός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Michael Milstein, στα χέρια του οποίου ο προπονητής μας Θανάσης Μουστακίδης, δίνει το «κουμάντο» της ομάδας.

Ο Ισραηλινός πασαδόρος γεννηθείς στην Ιερουσαλήμ, ύψους 1.91μ, 25ετών, είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της χώρας του, διετέλεσε μάλιστα αρχηγός στην ομάδα Νέων και προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά στο κολλεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ.

Ο Michael Milstein την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στο Grand Canyon University, όπου ήταν ο βασικός της πασαδόρος και διακρίθηκε ως ο αθλητής με τις περισσότερες συμμετοχές, ενώ διακρίνεται για την εξαιρετική του άμυνα (2ος με τις περισσότερες) και το μπλοκ.

Πριν την παρουσία του στην Αμερική, είχε συμμετοχές με την Μακάμπι. Η οικογένεια του Εθνικού καλωσορίζει τον αθλητή στην Αλεξανδρούπολη

ινφο

Εθνικότητα: Ισραήλ

Ημερομ. γέννησης: 04-03-92

Θέση:Πασαδόρος

Υψος: 191 cm

Διεθνείς συμμετοχές:

Εθνική ομάδα ανδρών Ισραήλ Αρχηγός με την εθνική νέων του Ισραήλ».