Super League: Κόπηκε ο Γκράνας, πέρασε ο Κιοτζένης στα αγωνιστικά τέστ υπό το βλέμμα του νέου αρχιδιαιτητή

 

Παρουσία του νέου επικεφαλής διαιτησίας, Βίτορ Περέιρα, και των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, Καλύβα και Βασάρα πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη η πρώτη ημέρα των αγωνιστικών δοκιμασιών διαιτητών και βοηθών διαιτητών Super League και Football League

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατάφερε να βγάλει τα τεστ ο Θρακιώτης διαιτητής Super League, Χρήστος Γκράνας (ΕΠΣ Θράκης), ενώ πέρασε ο Βαγγέλης Κιοτζένης (ΕΠΣ Ξάνθης).

Εκτός του Γκράνα κόπηκαν και οι βοηθοί διαιτητές Super League Χαρίσης (Γρεβενών) και Καραϊσαρίδης (Πιερίας), όπως και με τους διαιτητές της Football League Tεβεκέλη, Λιμπούδη και Αγγελάκη (Μακεδονίας) και Δραγάτη (Χαλκιδικής).

Από τους διαιτητές της Super League πέρασαν τα τεστ εκτός του Κιοτζένη, οι Κομίνης, Μήτσιος, Κύζας, Μάνταλος, Φωτιάδης, Καραντώνης, Πουλημάς, Ζαχαριάδης και Παπαδόπουλος, ενώ ο νιόπαντρος Θάνος δεν έτρεξε επειδή δήλωσε … τραυματίας.

Τα τεστ της Θεσσαλονίκης πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Μίκρας και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη σε ό,τι αφορά την Θεσσαλονίκη, ενώ στην Αθήνα θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 4-6 Αυγούστου στη Νέα Ιωνία, με τον Περέιρα έχει την ευκαιρία να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τη φυσική κατάσταση και τις αγωνιστικές δυνατότητες των υποψήφιων διαιτητών και βοηθών διαιτητών της 1ης και 2ης Κατηγορίας.

Στην διαδικασία προεπιλογής μετέχουν συνολικά 110 διαιτητές και 190 βοηθοί διαιτητές. Όσοι δεν πέρασαν θα έχουν την ευκαιρία να ξανατρέξουν σε νέα ημερομηνία.