O ρόλος της μεταγραφής Εμρέ στο Διδυμότειχο για την “κρίση” που προέκυψε στον Ορέστη

Η μεταγραφή του Εμρέ στην ΑΕ Διδυμοτείχου ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ThrakiSportS, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και οδήγησε τον Γιώργο Αραμπατζή στην απόφαση να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Ορέστη Ορεστιάδας.

Ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας του Ορέστη φέρεται να είχε ζητήσει από την διοίκηση την απόκτηση του πρώην παίκτη του Έβρου Σουφλίου και φέτος της Δόξας Προσκυνητών και είχε διαβεβαιώσεις ότι αυτό θα συμβεί, στο πλαίσιο του πλάνου που είχε καταστρωθεί από τον ίδιο με την λήξη του περασμένου πρωταθλήματος για την ενίσχυση του συλλόγου. Αντ’ αυτού όμως είδε να ανακοινώνεται την περασμένη Πέμπτη από την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Επίσης παρά την εισήγησή του, είδε ότι και η “σημαία” του Άρδα Καστανέων Θανάσης Καπετανίδης αντί να καταλήγει στον Ορέστη, όπως είχε ζητήσει, παρέμεινε για 11η σεζόν στην ομάδα του χωριού του, αν και οι δυο πλευρές επιθυμούσαν την συνεργασία. Και υπήρχαν και θέματα που δεν έχουν να κάνουν με το ρόστερ που προβλημάτιζαν τον προπονητή.

Για τον Αραμπατζή οι κινήσεις αυτές από την πλευρά της διοίκησης μόνο στόχο την άνοδο στη Γ’ Εθνική δεν έδειχναν, όπως ανέφερε το υστερόγραφο της ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιήθηκε από τον Ορέστη το διαζύγιο των δύο πλευρών, κάτι που ανέφερε και ο ίδιος στην ανάρτηση που έκανε στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Πάντως, η δημοσιότητα που πήρε η κόντρα του Γ. Αραμπατζή με την διοίκηση δείχνει ένα όχι απλά ραγισμένο αλλά σπασμένο γυαλί, που δύσκολα θα μπορέσει να συγκολληθεί…