Παραλογισμό στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο σε Β’ και Γ’ Εθνική καταγγέλει ο Νίκος Ιωσηφίδης!

 

Μια ενδιαφέρουσα τοποθέτηση έκανε ο γενικός Διευθυντής της Δόξας Δράμας και πρωην ενωσιακός τεχνικός σε ΕΠΣ Θράκης και Πανθρακικό Νίκος Ιωσηφίδης.

Ο Δραμινός τεχνικός που συνήθως δεν “μασά” τα λόγια του όποτε το κρίνει (θυμηθείτε ΕΔΩ) στο παρελθόν ήταν εκτός των παραπάνω και βοηθός προπονητή στην Καβάλα και προπονητής στα ΤΕΠ Πανθρακικού, Ξυλαγανής, Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων και πέρυσι της πρωταθλήτριας Β’ ΕΠΣ Θράκης Μεσσούνης, μίλησε για τα παράλογα γεγονότα που συμβαίνουν στις μεταγραφές σε Β’ και Γ’ Εθνική ελέω του περιορισμού μεταγραφών.

Η τοποθέτηση του νέου γενικού διευθυντή των Δραμινών, Νίκου Ιωσηφίδη έγινε στον «arenafm» και στον καλό συνάδερφο Θεόφιλο Ψυχογιό: «Τη δεδομένη χρονική στιγμή και συγκυρία, ζούμε το θέατρο του παραλόγου στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο της Φούτμπολ Λιγκ, το οποίο κυριολεκτικά… τρελάθηκε! Παίκτες για παράδειγμα ηλικίας 21-22 ετών, χωρίς να δείξουν κάτι ιδιαίτερο στην ως τώρα διαδρομή τους, δείχνουν πιο περιζήτητοι, με προτάσεις από ομάδες της κατηγορίας, αφού πολλοί σύλλογοι δεν πήραν άδειες και έχουν ηλικιακούς περιορισμούς!

Αντίθετα, παίκτες πιο έμπειροι και καταξιωμένοι, με πιο πλούσια βιογραφικά και ηλικίες πχ. 25-29, μπαίνουν στην άκρη, σε δεύτερο πλάνο. Έχουν λιγότερες προτάσεις, μπαίνουν στο περιθώριο, απασχολούν και ομάδες Γ΄ Εθνικής, είναι τα θύματα των συνθηκών! Σχήμα οξύμωρο, που ενέχει ένα περίεργο και σπάνιο κοντράστ».