Super League: Προπόνηση τελευταίο φιλικό και επιστροφή στη βάση του για τον ΑΟΞ

 

Με προπόνηση συνεχίστηκε το πρόγραμμα της Ξάνθης, που πλέον μετρά αντίστροφα για το τελευταίο φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους και την επιστροφή στην… βάση της, για να μπει στο τελικό στάδιο προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Έτσι πριν το τελευταίο φιλικό προπονήθηκαν με διπλή προπόνηση στα γήπεδα του Πράβετς, ώστε να είναι έτοιμοι για το τελευταίο φιλικό επί Βουλγαρικού εδάφους, και φυσικά ενόψει των επόμενων φιλικών στη Ξάνθη και την έναρξη του πρωταθλήματος της νέας σεζόν. Το βάρος, λοιπόν, έπεσε σε ασκήσεις ταχυδύναμης και ενδυνάμωσης αρχικά, αλλά και ασκήσεις τακτικής, passing game, κατοχής μπάλας και transition, ώστε η ομάδα να αποκτήσει ένα μεγαλύτερο εύρος στον τρόπο παιχνιδιού.

Ατομικά προπονήθηκαν, μόνο οι Παναγιώτης Τριάδης και Οκάν Χατζητεζόγλου. Για το απόγευμα του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί το τελευταίο φιλικό της ομάδας στο Πράβετς, με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Πλατανιά, ενώ την Κυριακή, η αποστολή της Ξάνθης θα αναχωρήσει από την Βουλγαρία, με προορισμό την… βάση της.