Super League: Νικηφόρο το τελευταίο φιλικό του ΑΟΞ στο Πράβετς με νέο γκολ του Γέντρισεκ! (+photos)

 

Η Ξάνθη έδωσε και το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί Βουλγαρικού εδάφους στα γήπεδα του Πράβετς, και επιστρέφει στην Ελλάδα με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες από το σύνολο των 4 αγώνων που έδωσε. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, και πάλι ο Γέντρισεκ!

Με μια νίκη επί του Πλατανιά ολοκλήρωσε τα φιλικά της, και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στη Βουλγαρία η ομάδα της Ξάνθης, με σκόρερ και πάλι τον Γέντρισεκ που έφτασε τα τρία, έστω και ανεπίσημα, τέρματα με τη φανέλα της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, έδειξαν πως η δουλειά που κάνουν, βγαίνει αργά ή γρήγορα και εντός αγωνιστικού χώρου, και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με αντίπαλο τον Πλατανιά και να επιστρέψουν την Κυριακή στην Ξάνθη, μετρώντας 2 νίκες (Σπάρτακ Πλέβεν 3-0, Πλατανιάς 1-0) και 2 ισοπαλίες (Κέρκυρα 0-0, Απόλλωνας Σμύρνης 1-1).

Μετά το διήμερο ρεπό την Δευτέρα και την Τρίτη, από Τετάρτη να μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος. Μάλιστα το ερχόμενο Σάββατο η ομάδα θα παίξει ένα ακόμα φιλικό, αυτή τη φορά στο Ξάνθη FC Arena με αντίπαλο την Λάρισα στις 19:00.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς (46′ Γκαραβέλης), Μπαξεβανίδης (60′ Ορφανίδης Λ.), Κασάδο (60′ Συλλά), Φλίσκας (60′ Λισγάρας), Σβάρνας (60′ Χατζητερζόγλου), Καμαρά (60′ Ντε Λούκας), Κίκε (60′ Κώστας), Λουσέρο (60′ Ορφανίδης Π.), Ρότσε (60′ Μεχία), Μπρίτο (60′ Φασίδης), Γέντρισεκ (60′ Κάστρο).

Πλατανιάς (α’ ημίχρονο): Κοκκαλάς, Πλιάτσικας, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Ντεβέσα, Παπανικολάου, Μπούντνικ.

Πλατανιάς (β’ ημίχρονο): Ομπερχάουζερ, Στάθης, Πρυντέτα, Ντικαμονά, Γιορέντε, Βάντερσον, Σινγκ, Ζίκο, Αγγελόπουλος, Γκρζέλτσακ, Στάμου

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από το φιλικό: