Μετά τους Πρίντεζη, Μπουρούση, Διαμαντίδη και Σπανούλη “μουστάκι challenge” και στην Θράκη!

 

Πανικός γίνεται με το  “μουστάκι challenge” που ξεκίνησαν οι παλιοί και νέοι Έλληνες διεθνείς μπάσκετ με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο να το ξεκινά και να το συνεχίζουν οι Αντώνης Φώτσης, Δημήτρης Διαμαντίδης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Τσαρτσαρής, Βασίλης Σπανούλης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Κώστας Παπανικολάου, και ο “ρεμπέτης” Γιώργος Πρίντεζης, βρίσκοντας μιμητές ακόμα και στην … Θράκη με γνωστούς προπονητές και καλαθοσφαιριστές της περιοχής.

Το “μουστάκι challenge” το ξεκίνησε ο Δημήτρης Σερετίδης, το συνέχισε ο Σοφρώνης Παπούης, κατόπιν ο Κώστας Φωτακάκη και συνέχισε με τον Κώστα Γαλανάκη που έστειλε την πρόσκλησή του στον “coach Nick”Νίκο Παπαδόπουλο. Δείτε παρακάτω τον διάλογο των 4 Θρακιωτών αλλά και video του ΣΚΑΙ με τους Έλληνες διεθνείς.

Υιοθετωντας λοιπον και εγω (Νίκος Σερετίδης) το challenge και με ακρως καλοκαιρινη διαθεση αφηνω μουστακι και προκαλω τον Σοφρώνη Παπούη να κανει το ιδιο και με την σειρα του να προκαλεσει καποιον αλλο….
Sof εχεις 48 ωρες για να ομορφυνεις!!

Αποδεχομαι λοιπον και εγω (Σοφρώνης Παπούης) το challenge του Δημήτρη Σερετίδη και αφηνω μουστακι, ala Vas Vas Vas και προκαλω τον HardenKaimakoglou Κώστα Φωτακάκη να κανει το ιδιο και με την σειρα του να προκαλεσει καποιον αλλο…. Οοο Μπανε μπανε εχεις 24 ωρες για να ομορφυνεις!!

Αποδέχομαι λοιπόν με την σειρά μου και εγώ (Κώστα Φωτακάκη) το challenge του Σοφρώνη Παπούη και αφήνω μουστάκι… Και προκαλώ τον Kώστα Γαλανάκη μέσα σε 48 ώρες να ομορφύνει και αυτός!!!και με την σειρά του να προκαλέσει κάποιον άλλον !!!

Αποδέχομαι λοιπόν με την σειρά μου και εγώ (Κώστας Γαλανάκης) το challenge του Κώστα Φωτακάκη και αφήνω μουστάκι. Και προκαλώ τον Νίκος Παπαδόπουλος μέσα σε 48 ώρες να ομορφύνει και αυτός!
Και με την σειρά του να προκαλέσει κάποιον άλλον…