Γ’ Εθνική: Μια “οικογένεια” η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου! Και οι παίκτες στην συντήρηση του ΔΑΚ (+photos)

 

Μπορεί οι παίκτες της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου να έχουν στρωθεί στην δουλειά και στην προπόνηση, ωστόσο σαν μια αγαπημένη “οικογένεια” βοηθούν και τους “εργάτες” της ομάδας Λευτέρη Ζουμπιάδη, Θόδωρο Κυριαζή και Νίκο Σώτσο στην συντήρηση του “παραμελημένου” ΔΑΚ Κομοτηνής, έδρα της Δόξας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Έτσι μετά την προπόνηση βρέθηκαν στο ΔΑΚ οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Πανουργιάς, Κώστας Παρασκευόπουλος, Γιώργος Αλεξακούδης και Πολυχρόνης Μουρατίδης, βοηθώντας και έστω … ψυχολογικά στην σπορά, στο κούρεμα και στο πότισμα του γηπέδου δείχνοντας πόσο σέβονται τους αφανείς ήρωες της ομάδας που εκτός από το ΔΑΚ φροντίζουν και το γήπεδο Ν. Σιδηροχωρίου.

Η ανάρτηση της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου: Αυτή είναι η καθημερινότητα των ανθρωπων της ΔΟΞΑΣ που σπερνουν χαρα,χαμογελα και αγαπη! Η αποκατασταση του γηπεδου ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΜΑΣ ειναι στις προτεραιότητες μας. Θα ειμαστε ετοιμοι!

Υ.Γ. Η επισημανση,  ειναι η απαντηση στην ερωτηση, γιατί σας παραχωρηθηκε το Δ.Α.Κ. πως το πήρατε και γιατί εσείς. Ειμαστε κομματι στο παζλ του χαρτη του Δημου ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ!