ΕΠΣ Ξάνθης: Από το Άβατο στην ΑΕ Ξάνθης ο Ξανθόπουλος

 

Πριν περίπου μισό μήνα αποτέλεσε παρελθόν από τον περσινό νταμπλούχο της ΕΠΣ Ξάνθης, Άρη Αβάτου, αλλά δεν άργησε να βρει την νέα του ομάδα, αφού θα συνεχίσει την ΑΕ Ξάνθης.

Η ΑΕ Ξάνθης προχώρησε σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή, την 5η φετινή μετά τους Μιχάλη και Βαγγέλη Μαλαδένη, Ανέστη Τσούλφα και Γιάννη Ζώη, ενόψει της νέας σεζόν, που θέλει να πρωταγωνιστήσει και να κάνει τη διαφορά ξεφεύγοντας από την περσινή άσχημη πορεία της. Έτσι απέκτησε τον Δάνη Ξανθόπουλο (αριστερά στην φωτό), που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν για λογαριασμό του νταμπλούχου της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου.

Ο Ξανθόπουλος είναι γνωστός στον κόσμο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Ξάνθης, από το πέρασμα του επί αρκετά χρόνια παλαιότερα από τον Ορφέα Ξάνθης, ενώ έχει αγωνιστεί και με τον Κεραυνό Πέρνης στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Καβάλας. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Άρη Αβάτου, με τον οποίο στέφθηκε πρωταθλητής, αλλά και Κυπελλούχος της ΕΠΣ Ξάνθης, όμως οι αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας δεν του επέτρεψαν να ακολουθήσει την ομάδα και τη νέα χρονιά.