ΕΠΣ Θράκης: Βεβαιότητα των ανθρώπων του Πολυάνθου για άνοδο στην Α’ Κατηγορία

 

«Στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης θα αγωνιστεί τελικά ο Κομψάτος Πολυάνθου. Όπως όλα δείχνουν δεν θα κατέβει στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Αιγείρου, αλλά και η Βιστωνίδα Κοπτερού, δεν θα δηλώσει συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία, καθώς δεν μπορεί να αγωνίζεται το Σάββατο».

Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας του Πολύανθου, Θανάσης Αγιαννίτης που βρέθηκε στο στούντιο της ΕΡΤ Κομοτηνής μαζί με τον αρχηγό της ομάδας, Κώστα Τασούδη.

Ο κ. Αγιανίτης επεσήμανε πως η ομάδα κρατιέται από το μεράκι ορισμένων ανθρώπων που τρέχουν για αυτή, καταθέτοντας προσωπική εργασία για το γήπεδο και τον ιματισμό, καθώς δεν υπάρχει καμία βοήθεια από τα Δήμο, ακόμη και σε πολύ βασικά πράγματα, όπως είναι οι λάμπες από τους προβολείς του γηπέδου που είναι καμμένες εδώ και καιρό.

Υπογράμμισε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για το τοπικό ποδόσφαιρο, λόγω ανυπαρξίας χρηματοδοτών, ενώ δεν έχει μείνει πολύς κόσμος στα χωριά, ώστε να στηριχθούν οι ομάδες από παιδιά που μένουν σε αυτά.

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Τασούδης, ανέφερε πως τη νέα χρονιά στην Α΄ Κατηγορία στόχος είναι η παραμονή, με την προετοιμασία να ξεκινά στις 20 Αυγούστου. Το παράπονό του ήταν η εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Νομό, με αποτέλεσμα να αγωνίζονται σε γήπεδα ακατάλληλα με κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Τέλος και οι δύο φάνηκαν απαισιόδοξοι για το μέλλον του τοπικού ποδοσφαίρου υποστηρίζοντας πως τα χρόνια που ο Πανθρακικός αγωνίστηκε στις επαγγελματικές κατηγορίες, δεν βοήθησε καθόλου το τοπικό ποδόσφαιρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here