Football League: «Θρακιώτικες» προσφυγές στον ΟΦΗ του Νίκου Παπαδόπουλου!

 

Αρκετά προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση του ΟΦΗ από την περασμένη σεζόν, καθώς ετοιμάζεται νέο κύμα προσφυγών και μέσα στους παίκτες συμπεριλαμβάνονται και μερικοί «γνωστοί» στην Θράκη…

Ήδη νομικά έχουν κινηθεί κατά των Κρητικών ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Ντίνος Πάγκαλος, αλλά και οι Δαύκος, Όστοϊτς και Ράντι που κατέθεσαν προσφυγές για χρωστούμε. Βέβαια αυτοί δεν θα είναι και οι τελευταίοι παίκτες που κινούνται νομικά για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους, αφού έτοιμοι να καταθέσουν προσφυγή για να διασφαλίσουν τα χρωστούμενα της ομάδας στο πρόσωπό τους είναι και ο πρώην παίκτης της Ξάνθης Δημήτρης Κομεσίδης και Αντώνης Μπουρσέλης.

Ο 29χρονος πρώην αμυντικός της Ξάνθης ήταν βασικό στέλεχος του ΟΦΗ, καταγράφοντας 28 συμμετοχές και δύο γκολ την περασμένη σεζόν, ενώ ο 23χρονος μέσος έπαιξε μόνο σε έξι ματς, καθώς ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο διάστημα από έναν τραυματισμό.

Η διοίκηση του ΟΦΗ προσπαθεί να βρει λύσεις στα θέματα που έχουν προκύψει, όμως κυρίως ο Κομεσίδης δείχνει να είναι αδιάλλακτος, αφού επιμένει και ζητά τα χρωστούμενα που σύμφωνα με το gentikoule φτάνουν τις 9.000 ευρώ. Μάλιστα ο Κομεσίδης δεν έχει εμφανιστεί στις προπονήσεις του ΟΦΗ και την προετοιμασία της ομάδας για αυτό το λόγο, και δεν φαίνεται πως ακόμη και αν του εξοφληθούν τα δεδουλευμένα του θα συνεχίσει στην ομάδα.