ΕΠΣ Ξάνθης: Στον Άτλα Σελίνου ο Ξανθιώτης Νίκος Καλαμάρης

 

Μπορεί αυτό το διάστημα να κάνει το… «φανταρικό» του, όμως αυτό δεν εμποδίζει τον Ξανθιώτη Νίκο Καλαμάρη από το να συνεχίσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και γιαυτό  μετά την αποχώρηση του από τον Κεραυνό Πέρνης, τα βρήκε σε όλα για να συνεχίσει στην ομάδα του Άτλα Σελίνου.

Το ThrakiSportS σας είχε ενημερώσει πως ο Ξανθιώτης αμυντικός και συνεργάτης του ThrakiSportS Νίκος Καλαμάρης, βρισκόταν πολύ κοντά στο να ενταχθεί σε μια νεοφώτιστη ομάδα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά πλέον η συμφωνία των δύο πλευρών έχει κλειδώσει και ο 25χρονος Ξανθιώτης αμυντικός θα επιστρέψει στην Ξάνθη, για λογαριασμό της ομάδας του χωριού από όπου κατάγεται, του Άτλα Σελίνου. Παράλληλα με τον στρατό και εκτός από την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο, ο Νίκος σπουδάζει και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Έτσι ο Νίκος Καλαμάρης θα δώσει το παρών, όχι μόνο στην πρώτη προπόνηση της ομάδας του Άτλα, αλλά και σε όσες περισσότερες μπορεί, εφ’όσον έχει εξασφαλίσει άδεια από το στρατό, ώστε να την βοηθήσει στην προσπάθεια που θα κάνει τη νέα σεζόν και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει, οι οποίοι είναι αρκετά υψηλοί παρ’όλο που πρόκειται για μια νεοφώτιστη ομάδα. Βέβαια ο Άτλας θα έχει σημαντική βοήθεια, και από τους υπάρχοντες παίκτες, αλλά βρίσκεται πολύ κοντά και σε μία ακόμα σημαντική μεταγραφή από ομάδα της πρώτης πεντάδας του πρωταθλήματος.