ΕΠΣ Ξάνθης: Σημαντική ενίσχυση κάτω από τα γκολποστ για τον Ερμή Μάνδρας

 

Έναν εκ των καλύτερων τερματοφυλάκων του περσινού πρωταθλήματος, έκλεισε και ανακοίνωσε η ομάδα του Ερμή Μάνδρας στα πλαίσια της ενίσχυσης της ενόψει της νέας σεζόν.

Με έναν έμπειρο και εκ των καλύτερων τερματοφυλάκων ξεκίνησε τις μεταγραφές του ο Ερμής Μάνδρας, αφού ανακοίνωσε ‘εναν εκ των υποψηφίων τερματοφυλάκων στην ψηφοφορία του ThrakiSportS για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ραφαήλ Ζαρζακόπουλος (δεξιά στη φωτό) όταν τελείωσε η σεζόν μπορεί να μην απέκλειε το ενδεχόμενο ακόμα και να αποσυρθεί, αφού έχει φάει τα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης με το κουτάλι, όμως τελικά όπως φαίνεται άλλαξε γνώμη στην πορεία και η πρόταση του Ερμή Μάνδρας ήταν αυτή που έπρεπε για να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Έτσι μετά τον Άρη Πετεινού, την Βιστωνίδα, την Ελπίδα Γενισέας, Παύλο Μελά Κουτσού και Κεραυνό Πέρνης, ο Ερμής Μάνδρας γίνεται η πέμπτη ομάδα στο «βιογραφικό» του Ζαρζακόπουλο από την Ξάνθη και έκτη συνολικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερμή:

«Ο Ερμής Μανδρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή ( Τερματοφύλακα) ΡΑΦΑΗΛ ΖΑΡΖΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία»!!!