ΕΠΣ Ξάνθης: Από την Αναγέννηση Θαλασσιάς μετακομίζει την Καβάλα ο Περπερής

 

Ο Φραντζής Περπερής ήταν από τους βασικούς «πυλώνες» της περσινής προσπάθειας της Αναγέννησης Θαλασσιάς, αλλά πλέον φαίνεται πως αποχωρεί από την ομάδα, με προορισμό την Καβάλα και τον Πανιώνιο Ξεριά.

Ήταν κοινό μυστικό πως από τη στιγμή που η Αναγέννηση Θαλασσιάς προχώρησε στην απόκτηση βασικού τερματοφύλακα ενόψει της νέας σεζόν, ο περσινός πορτιέρο της ομάδας είτε ήταν κοντά στο να φύγει, είτε είχε ήδη αποχωρήσει από την ομάδα. Έτσι, πλέον ο Φραντζής Περπερής(πάνω δεξιά στη φωτό) φαίνεται πως όχι μόνο αποτελεί παρελθόν από την Αναγέννηση, αλλά έχει βρει και τον νέο του ποδοσφαιρικό σταθμό.

Αυτός δεν είναι πολύ μακριά, αφού θα μετακομίσει στην γειτονική Καβάλα, για λογαριασμό του Πανιώνιο Ξεριά. Εκεί θα βρει και έναν ακόμα γνωστό, αφού προπονητής της ομάδας του Πανιωνίου είναι ο Λεωνίδας Πετρίδης, που έχει διατελέσει παλαιότερα και προπονητής του Ερμή Μάνδρας, αλλά και του Μυρωδάτου, και αυτός ήταν ένας σημαντικός παράγοντας που ίσως τον έπεισε να πει το τελικό «ναι» στον Πανιώνιο.

Ο Φραντζής έκανε μια πολύ καλή σεζόν πέρυσι με την Αναγέννηση, και αναδείχθηκε αναπληρωματικός στην ψηφοφορία του ThrakiSportS για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, ενώ παλιότερα είχε περάσει από Ελπίδα Γενισέας, Βιστωνίδα και Παύλο Μελά Κουτσού και ακαδημίες του ΑΟΞ στην Ξάνθη, αλλά και από τον Νέστο Χρυσούπολης στην Καβάλα.