Ανακοινώθηκε επίσημα από τους Κύκλωπες η μεταγραφή της Νικολίνας Κεπεσίδου στη νταμπλούχο Νέα Ιωνία

 

Επισημοποιήθηκε με ανακοίνωση των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης η μετακίνηση της Νικολίνας Κεπεσίδου στην πρωταθλήτρια και κυπελλούχο ομάδα της Νέας Ιωνίας, όπου αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και η αδερφή της (και κορυφαία αθλήτρια της Θράκης σύμφωνα με τον ετήσιο διαγωνισμό του ThrakiSportS) Μάγδα.

Όπως είχε γράψει πριν μία εβδομάδα το ThrakiSportS, η μικρή της οικογένειας, που βαδίζει στα χνάρια της μεγαλύτερης αδελφής αλλά και της μαμάς και θεωρείται ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο αυτήν την στιγμή στην ελληνική χειροσφαίριση,  κάνει το μεγάλο άλμα και μετακομίζει στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας, παρά το ενδιαφέρον που φέρεται να εκφράστηκε προς τους Κύκλωπες και από άλλους μεγάλους συλλόγους.

Η Νικολίνα ήδη έχει εγκατασταθεί στην Αθήνα, όπου θα συγκατοικήσει με την αδελφή της Μάγδα, ενώ ήδη οι άνθρωποι της νέας της οικογένειας της, αυτής της Νέας Ιωνίας, της έχουν συμπεριφερθεί σαν πραγματικό παιδί τους, φροντίζοντας για τις πρώτες ανάγκες της επίπλωσης του σπιτιού αλλά και για το ιδιωτικό σχολείο στο οποίο θα φοιτήσει, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Νικολίνα είναι ακόμα μαθήτρια.

Ο τρόπος που οι άνθρωποι του ΟΦΘ Νέας Ιωνίας προσέγγισαν την Νικολίνα Κεπεσίδου ήταν τέτοιος που δεν τέθηκε  ποτέ από την πλευρά της παίκτριας και της οικογένειάς της σε αμφισβήτηση η μεταγραφή, που είναι ίσως η σημαντικότερη που πραγματοποιείται το φετινό καλοκαίρι στο εγχώριο μεταγραφικό παζάρι.

Αυτήν την μετακίνηση την γνωστοποίησε η ομάδα των Κυκλώπων Αλεξανδρούπολης, με επίσημo δελτίο Tύπου. Η ανακοίνωση των Κυκλώπων αναφέρει:

«Ο Α. Σ. Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη μεταγραφή της Νικολινας Κεπεσιδου στη πρωταθλήτρια και κυπελλουχο ομάδα του Ο. Φ. Νέας Ιωνίας, συνεχιζοντας την άριστη συνεργασία των δύο συλλόγων. Ευχόμαστε στην αθλήτρια καλή σταδιοδρομία και να φτάσει σε επιτυχίες την αδελφή της Μαγδαληνή Κεπεσιδου. Από το Δ. Σ.»