Super League: Οι 13 που προήχθησαν οι 3 που αποκτήθηκαν και το αναλυτικό ρόστερ της Κ17 του ΑΟΞ

 

Η εφηβική ομάδα της Ξάνθης ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, και είναι πλήρως ανανεωμένη, αφού μετά τα παιδιά που ανέβηκαν στην Κ20, ήρθαν για να την πλαισιώσουν νέοι από την ομάδα Κ15, αλλά και 3 καινούρια αποκτήματα.

Πλήρως ανανεωμένη θα είναι την νέα αγωνιστική περίοδο η εφηβική ομάδα της Ξάνθης, αφού πολλά παιδιά από την περσινή ομάδα έφτασαν στο όριο ηλικίας των 17 ετών και είτε προωθήθηκαν στην Κ20, είτε αποχώρησαν, με αποτέλεσμα από το περσινό ρόστερ να έχουν απομείνει μόλις 12 παιδιά στην τωρινή ομάδα. Βέβαια τα κενά που προέκυψαν καλύφθηκαν εκ των έσω, αφού ανέβηκαν από την ομάδα Κ15, 13 νέοι παίκτες, ώστε να πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες.

Πέρα όμως από αυτούς που ανέβηκαν, που ως επί το πλείστον κάλυψαν τα όποια κενά προέκυψαν, υπάρχουν και 3 νέα αποκτήματα για την εφηβική ομάδα της Ξάνθης, και είναι τρεις παίκτες που κέντρισαν το ενδιαφέρον των ανθρώπων της Ξάνθης και όχι μόνο που τους παρακολούθησαν. Ο λόγος για τους Δημήτρη Πασσαλή που αποκτήθηκε από την ακαδημία των Γιαννιτσών, τον Δημήτρη Κακουλίδη που έρχεται να ενταχθεί στην ομάδα από την ΑΕΚ Καβάλας, αλλά και τον πρώτο σκόρερ με την μικτή της ΕΠΣ Σερρών Γιάννη Φάκη από τον ΠΟΣ 2000.

Αναλυτικά οι αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας:

Έμειναν: Πέτρος Γκασιμπαγιαζίδης, Άγγελος Γκατζόγις, Ευστράτιος Γράβας, Κώστας Θυμιάνης, Ισμέτογλου Ισμέτ, Χρήστος Καλαϊτζής, Άγγελος Κιούπης, Γιάννης Λεωντσάκος, Γιώργος Ποδάρας, Χρήστος Σπυριδωνίδης, Δημοσθένης Τενεκές, Νίκος Τηλαβερίδης,

Προήχθηκαν από την Κ15: Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Διαμαντής Καλογρανάς, Βασίλης Μολώνης, Λευτέρης Τσιεγγελίδης, Θοδωρής Βουτσάς, Λάμπρος Κωσταρέλλης, Γιώργος Μανίσογλου, Γιώργος Καφαλής, Ηλίας Τσιτσεκίδης, Νετάριος Κοτόπουλος, Φίλιππος Δημητριάδης, Γιάννης Καράμπελας, Μηνάς Ισπυρλίδης.

Αποκτήθηκαν: Δημήτρης Πασσαλής (Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών) , Δημήτρης Κακκουλίδης (ΑΕΚ Καβαλας), Γιάννης Φάκης (ΠΟΣ 2000)