Γ’ Εθνική: Μεταγραφική “βόμβα” για την ΑΕ Διδυμοτείχου!

 

Επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του ThrakiSportS, προ ενός μηνός που έλεγε για ενδιαφέρον από ομάδες του Βόρειου Έβρου για τον Μεμέτ Εμρέ, που τελικά συμφώνησε και ανακοινώθηκε από την ΑΕ Διδυμοτείχου.

Ο 25χρονος Εμρέ την σεζόν που μας πέρασε αγωνιζόταν για λογαριασμό της Δόξα Προσκυνητών στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μέχρι το Γενάρη, τελικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται σε αυτό και τη νέα χρονιά, αλλά για λογαριασμό πλέον της ΑΕ Διδυμοτείχου, αφού ωστόσο “φλέρταρε” με αρκετές ομάδες. Μόνο μειονέκτημα για τον άλλοτε παίκτη του Σουφλίου στην Γ’ Εθνική ότι είναι ανενεργός στο δεύτερο μισο του πρωταθλήματος, ωστοσο πέτυχε 3 τέρματα.

Αν και αρχικά είχε επαφές με διάφορες ομάδες του Βόρειου Έβρου, αλλά και από την Ροδόπη, τελικά η ΑΕ Διδυμοτείχο τον “έκλεψε” και θα φοράει τη φανέλα της τη νέα σεζόν.

Παλαιότερα ο Εμρέ, εκτός από την Δόξα Προσκυνητών αγωνίστηκε και για λογαριασμό των ακαδημιών του Πανθρακικού, του Αετού Αρριανών, αλλά και του Έβρου Σουφλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 25χρονου δεξιοπόδαρου εξτρέμ Μεμέτ Εμρέ.
Ο Εμρέ ξεκίνησε την καριέρα του απο τις ακαδημίες του Πανθρακικού στην συνέχεια μετακόμισε στον Εβρο Σουφλίου που αγωνίστηκε με επιτυχία και την περσινή χρονιά ηταν βασικό στέλεχος της Δόξας Προσκυνητών.
Με την αναμφισβήτητη ποιότητα του αναμένεται να αποτελέσει ενα ακόμα πολύ σημαντικό όπλο στην προσπάθεια της ομάδας μας στην Γ εθνική.
Εμρέ καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε.Δ»