Γ’ Εθνική: Νέα ατυχία για τους Προσκυνητές! Στο χειρουργείο και ο Δημητριάδης

 

Μια ακόμη σημαντική απώλεια στην άμυνα θα έχει η Δόξα Προσκυνητών στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αφού μετά από αυτήν του Άρη Κίτσου θα απουσιάζει και ο Μιχάλης Δημητριάδης που τελικά θα περάσει και αυτός την πόρτα του χειρουργείου.

Συγκεκριμένα ο 22χρονος Δραμινός αμυντικός ταλαιπωρούνταν από έναν τραυματισμό που αποκόμισε παίζοντας με φίλους του, ήταν περισσότερο σοβαρός από ότι αρχικά εκτιμήθηκε και τελικά χρήζει εγχείρισης.

Ο Δημητριάδης βρέθηκε κοντά σε συμφωνία με τον πρωταθλητή ΕΠΣ Δράμας Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, αλλά τελικά αποφάσισε να παραμείνει στην Κομοτηνή, αφού έχει ακόμη μια χρονιά στο Πανεπιστήμιο, αλλά δυστυχώς θα χάσει μεγάλο μέρος του πρωταθλήματος.

Ο Δημητριάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Δόξας Δράμας και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και ως δεξιός πλάγιος αμυντικός, ακολούθησαν οι ακαδημίες του Πανθρακικού, η γερμανική Άλεν για λίγο και εν συνεχεία το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Πέρσι όπως ο Κίτσος, έτσι και ο Δημητριάδης ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας των Προσκυνητών.