Συγχαρητήρια ανακοίνωση και κλείσιμο χρονιάς για τον Ρήσσο Κομοτηνής

 

Με δύο σημαντικές επιτυχίες στα Δαβιτζόγλεια της Καβάλας κλείνει η φετινή σεζόν για τον Ρήσσο Κομοτηνής, που εξέδωσε μάλιστα και συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις επιτυχίες των αθλητριών του Βαρβάρας Λιάπη και Μαρίας Χατζηπέτρου.

Η αθλήτριες του Ρήσσου Κομοτηνής Βαρβάρα Λιάπη και η Μαρία Χατζηπέτρου κατέκτησαν την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα στα 150μ. Παγκορασίδων Α’, κλείνοντας τη σεζόν με δύο μετάλλια, ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο, με τον Ρήσσο να εκδίδει και συγχαρητήρια ανακοίνωση για τις επιτυχίες τους, στην οποία ενημερώνει πως πλέον βρίσκονται σε ρυθμούς… διακοπών και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τα ταρτάν για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ «ΡΗΣΣΟΥ» ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ο «Π.Α.Σ. ΡΗΣΣΟΣ» τερματίζει για τις καλοκαιρινές διακοπές με μια 1Η θέση από τη Βαρβάρα Λιάπη και μια 3Η θέση από τη Χατζηπέτρου Μαρία στο GRAND PRIX ΔΑΒΙΤΖΟΓΛΕΙΑ / KABAΛΑ 22-7-2017

Μετά από τις εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών-τριών του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΠΠ/ΠΚ Α’ στη Καβάλα 15&16-7-17 και αποκορύφωμα της προσπάθειας τους τα ατομικά ρεκόρ του καθενός τους συγχαίρουμε και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι – επιστροφή και πάλι από το Σεπτέμβη για νέες επιτυχίες»