ΕΣΠΕΘΡ: Παραμένει ο βασικός κορμός του Ερμογένη ενόψει της νέας σεζόν

 

Ο Ερμογένης Ξάνθης την σεζόν που μας πέρασε έχασε στο νήμα την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου της Α2 Ανδρών, όμως ενόψει της σεζόν παραμένει και πάλι δυνατός, κρατάει το βασικό του κορμό και έχει θέσει ως στόχο την διεκδίκηση της ανόδου φέτος.

Έτσι στον Ερμογένη μπορεί ακόμα να μην έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν, αλλά ο σχεδιασμός της ομάδας βρίσκεται σε πλήρεις ρυθμούς, και σύμφωνα με τα όσα μαθαίνει το ThrakiSportS από την περσινή ομάδα δεν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον κανένας παίκτης για να αποχωρήσει. Παλιοί, αλλά και νεότεροι παίκτες όπως όλα δείχνουν θα είναι παρόντες και τη νέα χρονιά στο καινούριο ταξίδι του Ερμογένη Ξάνθης, και θα προσπαθήσουν αυτή τη φορά να πετύχουν το στόχο τους και να ανέβουν στην Α2 Ανδρών.

Μάλιστα ακόμα και ο Απόστολος Αβερκιάδης που την περσινή σεζόν ήταν από τους παίκτες οι οποίοι ξεχώρισαν και κίνησαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, φαίνεται πως θα παραμείνει στον Ερμογένη και τη νέα χρονιά, όπως επίσης και ο «Φελαϊνί» του Έρμο, Τάσος Ματθαίος που θα είναι για άλλη μια φορά μέλος της οικογένειας και έτσι μαζί με όλους τους παλιούς παίκτες της παρόντες, αλλά και μερικές μεταγραφές. δύο εκ των οποίων έχουν ήδη κλείσει, η ομάδα μετράει αντίστροφα για την νέα σεζόν.