ΕΠΣ Ξάνθης: Επίσημο ξεκίνημα και για την Αναγέννηση Θαλασσιάς

 

Με την παρουσία όλων των παικτών, νέων και παλιών, του νέου τεχνικού τιμ, αλλά και σύσσωμου του ΔΣ της ομάδας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στο γήπεδο της, η πρώτη προπόνηση της Αναγέννησης Θαλασσιάς.

Πλήρως ανανεωμένη, αλλά σε πολύ ευχάριστο κλίμα, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδό της, την πρώτη της προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν η Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Πριν την προπόνηση τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος της ομάδας Τάσος Ταρενίδης (φωτογραφία του Δημήτρη Καλτέκη από την ομιλία του), αλλά και ο νέος κόουτς της ομάδας Δημήτρης Καρύδης και αμφότεροι ευχήθηκαν μια πετυχημένη σεζόν, πάνω από όλα χωρίς τραυματισμούς, με τον πρόεδρο να τονίζει πως για ότι χρειαστούν οι παίκτες η διοίκηση θα τους βοηθήσει. Παράλληλα ο Δημήτρης Καρύδης από την πλευρά του τόνισε ότι με βάση τα προηγούμενα χρόνια θα δουλέψουν εξίσου στις προπονήσεις στοχεύοντας στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας, όπου ανήκει η Αναγέννηση.

Το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες με τους οποίους η Αναγέννηση Θαλασσιάς ανανέωσε τη συνεργασία της ενόψει και της νέας σεζόν, αλλά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα που δεν είναι λίγα, αφού η ομάδα προχώρησε σε 10 μεταγραφές έως τώρα και αναμένονται μερικές ακόμα αποκτήσεις, ώστε να συμπληρωθεί το παζλ του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν.