ΕΠΣ Έβρου: Ξανασμίγουν τρια αδέρφια μετά το σπίτι και στον Ιπποκράτη

 

Τον αδερφό τους Αλέξη έναν από τους πολύ καλούς πορτιέρο τις κατηγορίας θα συναντήσουν οι Ηλίας και Κώστας Στεφανίδης που είναι οι δυο πρώτες μεταγραφές του ανανεωμένου και δυνατού όπως αναμένεται φέτος Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης.

Έτσι ο Ιπποκράτης με Βασίλη Τσιομλεκίδη ως προπονητή, Αντώνη Τσικάκη ως γυμναστή και Νεκτάριο Κελεσίδη ως προπονητή τερματοφυλάκων και με τις 2 πρώτες κινησεις των αφών Στεφανίδη συν αυτές που θα ακολουθήσουν φαίνεται ότι οι «γιατροί» θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Η ανακοίνωση του Ιπποκράτη: «Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας μας για τη νέα σεζόν. Οι αδελφοί Στεφανίδη, ο Ηλίας και ο Κώστας, παλιοί γνώριμοι της ομάδας μας καθώς έχουν αγωνιστεί και οι δύο στο σωματείο μας στο παρελθόν, επιστρέφουν και θα ενισχύσουν τις προσπάθειες για την εκπλήρωση των στόχων που έθεσαν Διοίκηση και Προπονητής. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι θα σμίξουν ποδοσφαιρικά και με τον τρίτο αδερφό της οικογένειας, τον Αλέξη, που αγωνίζεται ήδη στην ομάδα μας!

Ο Ηλίας, 31 ετών ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ επιστρέφει μετά από δύο γεμάτες χρονιές με την ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδος, ενώ ο Κώστας, 30 ετών αγωνίζεται στις θέσεις του στόπερ και του αμυντικού χαφ και επιστρέφει μετά από την πολυετή παρουσία του σε ομάδες της Α’ κατηγορίας Αθηνών.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχαριστούμε για τη διάθεση τους να βοηθήσουν το σωματείο μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία με Υγεία για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Ιπποκράτη»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here