Volley League: Εξασφάλισε προαδειοδότηση ο Εθνικός και θέτει σε εφαρμογή τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν

 

Στην τρίτη και τελευταία συνεδρίαση της τριμερούς Επιτροπής Αδειοδότησης που έχει συσταθεί με εκπροσώπους από ΕΣΑΠ, ΠΑΣΑΠ και ΕΟΠΕ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κατάφερε να εξασφαλίσει αδειοδότηση ή καλύτερα… προαδειοδότηση, αφού η σημαντική είναι η αδειοδότηση της ΕΕΑ τον Οκτώβριο.

Στη φάση αυτή εξεταζόταν αν οι ομάδες έχουν εξοφλήσει ή διακανονίσει τα χρέη προς τους παίκτες τους και σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπήρχε, το βασικότερο αγκάθι φέρονταν να υπήρχε με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη.

Το γεγονός ότι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης εξασφαλίζει άδεια από την αρμόδια Επιτροπή δείχνει ότι το όποιο πρόβλημα υπήρχε, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξεπεράστηκε (το πιθανότερο μέσω κάποιου διακανονισμού) και έτσι πλέον μπορεί να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας σεζόν.

Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, ο Σάκης Μουστακίδης που όλο αυτό το διάστημα είναι ο άνθρωπος που εξισορροπεί σε ναρκοπέδιο, έχει προχωρήσει στην κατάρτιση των στόχων για το ρόστερ της νέας σεζόν και σε μεγάλο βαθμό οι ξένοι που αποτελούν τους στόχους της ομάδας όχι απλά έχουν βολιδοσκοπηθεί, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι για κάποιους έχουν πέσει προκαταβολές και έχουν κλείσει.

Με την επίσημη ανακοίνωση της προαδειοδότησης αναμένεται να αρχίσει και μπαράζ ανακοινώσεων από τον Εθνικό για τους παίκτες που θα έρθουν αλλά και αυτούς που θα παραμείνουν στο ρόστερ, ώστε να ζεσταθεί και ο κόσμος και να κινηθούν τα διαρκείας, για τα οποία έχει δοθεί παράταση στην έκπτωση ως και 20 ευρώ που δίνει η διοίκηση του ΤΑΑ σε όσους σπεύσουν από τώρα να τα εξασφαλίσουν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, εξασφάλισε άδεια στην τρίτη συνεδρίαση της Επιτροπής και ο Ηρακλής Χαλκίδας. Στις προηγούμενες συνεδριάσεις είχαν εξασφαλίσει άλλες πέντε ομάδες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παμβοχαϊκός, Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά). Αντίθετα, δεν τα κατάφεραν ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης και η Παναχαϊκή.