Super League: Τούρτα έκπληξη για τον Παναγιώτη Σταθάκη στην προπόνηση της Ξάνθης (+photos)

 

Πρωινή προπόνηση περιλάμβανε το πρόγραμμα της Ξάνθης για την Δευτέρα, μετά το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν, με τους παίκτες να έχουν ρεπό το απόγευμα.

Μια ευχάριστη έκπληξη είχε χθες ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Σταθάκης, που είχε τα γενέθλια του και οι συμπαίκτες του στην ομάδα του πήραν μια τούρτα έκπληξη, με τον ίδιο να σβήνει τα… κεράκια και να δέχεται τις ευχές όλων των μελών της αποστολής. Όσον αφορά τώρα στα της προπόνησης, ο Μίλαν Ράσταβας επέλεξε ένα πρόγραμμα χαλάρωσης για τους ποδοσφαιριστές του το πρωί της Δευτέρας, δίνοντας τους παράλληλα και ρεπό το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές το πρωί της Δευτέρας χαλάρωσαν στην πισίνα του ξενοδοχείου της ομάδας στο Πράβετς της Βουλγαρίας, μια μέρα μετά την λευκή ισοπαλία με την Κέρκυρα στο δεύτερό τους φιλικό για φέτος και πλέον δεδομένου του ρεπό που θα έχουν το απόγευμα ανακτούν τις δυνάμεις τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας, που οι ρυθμοί της προετοιμασίας θα ανέβουν αρκετά, ενώ σε δυο μέρες υπάρχει και το τρίτο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες: