Ο Δανίδης δηλώνει παρών στο κάλεσμα της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου και συνεχίζει και στην Γ’ Εθνική

 

Είναι ένας από τους παίκτες που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο ποδόσφαιρο της Θράκης σε επαγγελματικές αλλά και μη κατηγορίες  με την φανέλα του Πανθρακικού και άλλων ομάδων είναι ο φορ Σάκης Δανίδης σημειώνοντας πολλά τέρματα και κατακτώντας πολλούς τίτλους.

Ο 39χρονος Δανίδης φέτος  κατέκτησε με την γεμάτη ταλέντο ομάδα  της Δόξας Ν. Σιδηροχωρίου για πρώτη φορά στην ιστορία της στην άνοδο στην Γ’ Εθνική και στο πρώτο πρωτάθλημα της Δόξας μετά από 31 ολόκληρα χρόνια σκοράροντας όποτε χρειαζόταν κρίσιμα τέρματα και στο τέλος της σεζόν αμφιταλαντεύτηκε εαν θα συνεχίσει ή όχι την πλούσια καριέρα του.

Τελικά αποφάσισε να συνεχίσει όπως είχε δηλώσει με την λήξη του πρωταθλήματος  και θα αγωνιστεί για μια ακόμη σεζόν σε επαγγελματική κατηγορία μετά από 3 χρόνια όταν αγωνιζόταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο  έμπειρος φορ και «μετρ» στις… ανόδους, έχει παίξει στην Α’ Εθνική με τον Πανθρακικό (βοήθησε στην ιστορική πρώτη άνοδό του στην Α΄ Εθνική), ενώ έχει ανόδους με την Αναγέννηση Επανομής, την Δόξα Γρατινής και θητεία ακόμα σε Ποσειδώνα Ν. Πόρων, Λεωνίδιο, Εθνικό Αστέρα, Έβρο Σουφλίου, Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΠΑΟΚ Κοσμίου όπου ήταν και προπονητής-παίκτης.

Ο Δανίδης είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα και προπονητής στην ακαδημία του ΠΑΟΚ Κομοτηνής, συνεργαζόμενος και πάλι με τον παλιό συμπαίκτη του στα καλά χρόνια της Δόξας Γρατινής Δημήτρη Παγωνίδη.