ΕΣΠΕΘΡ: Οι πρωταθλητές των Juniors Regional Κ17 που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο

 

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στη Δημοτική πλαζ Αλεξανδρούπολης, το τουρνουά μπιτς βόλεϊ Juniors Regional 2017 της Α’ Περιφέρειας στην Κατηγορία Κ17 για Παίδες και Κορασίδες, που διοργάνωσε η ΕΣΠΕ Θράκης και Αν. Μακεδονίας.

Στον τελικό των Παίδων, το δίδυμο Χρήστος Ποιμενίδης – Λάμπρος Χατζίδης ανακηρύχθηκαν πρωταθλητές, μετά την επικράτησή τους επί των Βασίλη Μορφίνη και Μάριου Καρακατσάνη με 2-0 σετ (21-6, 21-17), σε 36’.

Στον τελικό των Κορασίδων, οι Μαρία Αγγελοπούλου – Ελενα Παναγιωτίδου επικράτησαν των Μαρίας Σιδηροπούλου και Χριστίνας Κοσμίδου με 2-0 σετ (21-5, 21-16), σε 48’ και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Κ17.

Μετάλλια και διπλώματα απένειμαν στους φιναλίστ, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΠΕ Αντώνης Τελόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειρήναρχος Κεμανετζής. Επίσης, αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες, απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Γιώργος Ξενουδάκης.

Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Ένωση Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας  στο τελικό τουρνουά του Πρωταθλήματος Beach Volley Παίδων – Κορασίδων (Κ 17) που θα διεξαχθεί στις 28- 30 Ιουλίου 2017, στις Ράχες Φθιώτιδος.

Με ανακοίνωσή της η ΕΣΠΕΘΡ εκφράζει «πολλές ευχαριστίες, σε όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του τουρνουά και ιδιαίτερα στους: Γιώργο Τσιρτσίδη, Σταύρο Καβαρατζή, Χρήστο Χριστοδούλου, ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν Μακ/νίας, Δημήτρη Δήμου, Ευαγγελία Πλουμίδου,Τάσο Τοκαμάνη, Σίμο Χαρμπαντίδη, Γιάννη Ανδρεάδη, Δημοσθένη Τούμπο, Γρηγόρη Καραπιπέρη, Δημήτρη Κυραδενίδη & Μανουέλα Χατζησταύρου»