ΕΠΣ Ξάνθης: Επιστρέφει Ξάνθη ο κυπελλούχος Καβάλας Νίκος Καλαμάρης

 

Μετά από το πέρασμα του από τον Κεραυνό Πέρνης, με τον οποίο πέρυσι στέφθηκε και Κυπελλούχος της ΕΠΣ Καβάλας, ο Ξανθιώτης Νίκος Καλαμάρης αποτελεί παρελθόν από την Καβαλιώτικη ομάδα και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τον… επαναπατρισμό του με μια νεοφώτιστη ομάδα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Αυτό το διάστημα ο εκ των συνεργατών του ThrakiSportS και ποδοσφαιριστής Νίκος Καλαμάρης πραγματοποιεί την στρατιωτική του θητεία  σαν Έλληνας πολίτης ως πεζικάριος, όμως αυτό δε φαίνεται να τον αποτρέπει από το να συνεχίσει την ενεργό δράση και στο ποδόσφαιρο. Έτσι, μετά και την αποχώρησή του από τον περσινό Κυπελλούχο Κεραυνό Πέρνης, βρίσκεται σε συζητήσεις για τον ενδεχόμενο επαναπατρισμό του για λογαριασμό νεοφώτιστης ομάδας της Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, που όμως έχει θέσει υψηλούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν. Μάλιστα είναι ενδεικτικό των στόχων που έχει θέσει αυτή η ομάδα, αφού βρίσκεται πολύ κοντά πέρα από τον 25χρονο Νίκο Καλαμάρη και στην συμφωνία με ένα ακόμα σημαντικό όνομα για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης.

Έτσι μετά το πέρασμά του από τον Κεραυνό Πέρνης, ο «δικός μας» Νίκος Καλαμάρης φαίνεται πως θα επιστρέψει στην Ξάνθη, για λογαριασμό της συγκεκριμένης ομάδας, που θα αποτελέσει την τρίτη του ομάδα από την Ξάνθη στην οποία αγωνίζεται μετά τις ακαδημίες του ΑΟΞ, και τον Ερμή Μάνδρας. Αρχικά ο Καλαμάρης ήταν πολύ κοντά στο να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕ Ξάνθης, που αν και πέρυσι υποβιβάστηκε, τη νέα χρονιά με την αναδιάρθρωση θα αγωνίζεται και πάλι στην Α’ Κατηγορία, όμως τελικά όπως φαίνεται η μεταγραφή χαλάει στο… παρά πέντε, με τον Ξανθιώτη αμυντικό να συζητάει και να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με μία νεοφώτιστη ομάδα από την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης, που έχει και μεγάλες φιλοδοξίες ενόψει της νέας σεζόν.