Γ’ Εθνική: Μεγάλη μεταγραφή επιστροφή στους Προσκυνητές! Έσμιξαν ξανά οι “Διόσκουροι” της Ροδόπης

 

Αν και τα σενάρια από τα τοπικά μέσα τΟν έστελναν στην Δόξα Γρατινής, ο μεσοεπιθετικός Χρήστος Γιαννακιτζίδης μετά από ένα σχεδόν εξάμηνο επιστρέφει στην Δόξα Προκυνητών, αφήνοντας και αυτός τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Ο 23χρονος (γεννημένος 4.7.94), ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημιες των Ουζουνίδη-Γκουτσίδη, και στην συνέχεια βρέθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, και μετα στα Κ17 και Κ20 του Άρη, όπου ξεχώρισε από τον προπονητή τότε του Άρη Σάκη Τσιώλη. Κατόπιν ακολούθησε ο Έβρος Σουφλίου, ο Απόλλων Καλαμαριάς, οι Προσκυνητές και ο Ίασμος.

Πέρυσι ο “Γιαννα” όπως τον αποκαλούν πέτυχε 3 γκολ στην Γ’ Εθνική με τους Προσκυνητές και στον Ίασμο 7 στην μισή σεζόν που αγωνίστηκε  και ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας στην ψηφοφορία του ThrakiSportS. Μάλιστα ξανασμίγει με τον “Διόσκουρο” Πέτρο Βιόπουλο για 4η φορά, αφού μαζί ήταν στις ακαδημίες του Πανθρακικού, στον Έβρο Σουφλίου, πέρυσι στον Ίασμο , ενώ μαζί ήταν και στην “χρυσή” μικτή ομάδα της ΕΠΣ Θράκης που το 2009 κατέκτησε το τρόπαιο με προπονητή τον Κώστα Γενενετζή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here