ΕΠΣ Έβρου: Σημαντική ανανέωση πριν την “βόμβα” για τον Ορέστη Ορεστιάδας

 

Στην ομάδα του Ορέστη Ορεστιάδας θα συνεχίσει να αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Ηλίας Οτέμπερης.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που αυτή την περίοδο είναι στην σχολή πυροβολικού στην Νέα Πέραμο ως έφεδρος αξιωματικός περιμένοντας την μετάθεσή του στον Έβρο, συμφώνησε να παραμείνει για ένα ακόμα χρόνο στον Ορέστη Ορεστιάδας, που φέτος στοχεύει στον τίτλο και στην άνοδο στην Γ’ Εθνική μετά από πολλά χρόνια.

Ο Οτέμπερης αν και θα χάσει μέρος της προετοιμασίας τον Αύγουστο και ίσως την αρχή του πρωταθλήματος, θα αποτελέσει με την επιστροφή του μεγάλο όπλο στα χέρια του προπονητή Γιώργου Αραμπατζή, αφού ήταν μέλος της καλύτερης εντεκάδας στην ψηφοφορία του ThrakiSportS που με την επιστροφή του Κυριάκου Πετρόπουλου από την νταμπλούχο ΑΕΔ και την μεταγραφική “βόμβα” με παίκτη που έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Γ’ Εθνικής, θα έχουν το Ορέστη ως το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Ο Οτέμπερης ξεκίνησε από την ομάδα του χωριού του την Ασπίδα Θουρίου, από όπου πήγε στον Έβρο Σουφλίου αγωνιζόμενος στην Δ΄Εθνική σε μικρή ηλικία. Λόγω σπουδών βρέθηκε στην Καβάλα όπου αγωνίσθηκε στην Γ΄Εθνική με τον Ορφέα Ελευθερούπολης και συνέχισε στην Δόξα Θεολόγου Ποτού στην Θάσο και από πέρυσι επέστρεψε στον Έβρο για τον Ορέστη.