Ένα μπάχαλο η Γενική Συνέλευση σύμφωνα με τον Πανόπουλο! «Συμφωνήσαμε να διαφωνήσουμε»…

 

Σε δηλώσεις προχώρησε με το πέρας του Διοικητικού Συμβουλίου, αλλά και της Γενικής Συνέλευσης της Super League ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης Χρήστος Πανόπουλος σχολιάζοντας πως και τα δύο ήταν ένα μπάχαλο και πως οι ομάδες συμφώνησαν να… διαφωνήσουν.

Ο Χρήστος Πανόπουλος είναι γνωστό πως ποτέ δεν δίστασε να πει τα πράγματα με το όνομά τους, αλλά και να μπει και μπροστά σε κινήσεις για την βελτίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Έτσι μετά την ολοκλήρωση της σημερινής Γενικής Συνέλευσης της Λίγκας, ο Χρήστος Πανόπουλος προέβη σε δηλώσεις, και μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν βλέπει επόμενο μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο της χώρας μας, ενώ χαρακτήρισε τις σημερινές διεργασίες της Λίγκας ένα μπάχαλο και πως οι ομάδες «συμφώνησαν στο να… διαφωνήσουν».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Πανόπουλος:

«Οι σημερινές διαδικασίες ήταν ένα μπάχαλο. Και το Δ.Σ. και η Γ.Σ.. Κανένα αποτέλεσμα… Την Παρασκευή θα βρεθούμε ξανά. Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε. Μεγάλη κουβέντα αυτή. Εμείς ως Ξάνθη αρχικά είπαμε να μην υπάρξει αναβολή για την προκήρυξη και για όλα τα θέματα και τις απόψεις. Ψήφισα τελικώς υπέρ για μία τελευταία προσπάθεια να τα βρούμε. Εάν υπάρχει έστω μία περίπτωση να τα βρούμε στο τελευταίο λεπτό. Να δούμε εάν θα υπάρχει ποδόσφαιρο για έναν χρόνο ακόμα. Οι 16 ιδιοκτήτες να το σκεφτούν αυτό. Να σκεφτούν το τι γίνεται στην επόμενη ημέρα. Με τα σημερινά δεδομένα δεν βλέπω επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν βλέπω επόμενη μέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο». Επίσης ότι ως προς τους μικρομεσαίους υπήρχε αρχικά μία συμφωνία για περίπου 400.000 ευρώ για κάθε ομάδα αλλά το… χάλασαν σύμφωνα με τον ίδιο οι μεγάλοι».