Πανελληνιονίκες Μπιτς Χάντμπολ οι άνδρες των Κυκλώπων! Έχασαν στον τελικό οι αδερφές Κεπεσίδου

 

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, αλλά και την παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού Ιούλιου Συναδινού, στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα το 18ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Μπιτς Χάντμπολ, με σημαντικές Θρακιώτικες επιτυχίες, αφού οι άνδρες των Κυκλώπων Αλεξαδρούπολης στέφθηκαν πρωταθλητές, ενώ οι Εβρίτισσες Μάγδα και Νικολίνα Κεπεσίδου ηττήθηκαν στον τελικό των γυναικών.

Η ομάδα των Κυκλώπων, κατάφερε στο final 4 του 18ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball, να επικρατήσει αρχικά στον ημιτελικό με 2-0 (14-11, 16-13) του ΑΟ Άνοιξης, και εν συνεχεία στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με επίσης 2-0 (19-14, 29-18) του ΓΑΣ Κιλκίς και στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη φορά, και τρίτη συνολικά στην ιστορία του συλλόγου. Ξεχώρισαν στο τουρνουά ο τερματοφύλακας Κώστας Τζάνος του Πανιωνίου, αλλά και ο mvp της διοργάνωσης, ο Εβρίτης παίκτης του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Αραμπατζής.

Όσον αφορά τώρα τις αδερφές Κεπεσίδου, αυτές αγωνίστηκαν με την ομάδα του Σπάρτακου, και κατάφεραν να φτάσουν επίσης μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης σχετικά εύκολα. Εκεί, όμως γνώρισαν την ήττα από την ομάδα του ΑΟΑ Καστοριάς, αφού αν και προηγήθηκαν κερδίζοντας αρχικά με 19-2 και κάνοντας το 1-0, τελικά έχασαν με 1-2 (19-2, 15-16, 4-6). Έτσι η ομάδα του Σπάρτακου και των αδερφών Μάγδας και Νικολίνας Κεπεσίδου επιστρέφουν από τη διοργάνωση χωρίς το Κύπελλο.

Τις απονομές έκαναν ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος Κώστας Σταματιάδης, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Επιτροπής Beach Handball Κώστας Βιολιτζής, ο Αντιδήμαρχος Μαραθώνα Γιάννης Μπούσουλας, τα μέλη της Επιτροπής Beach Handball Γιώργος Μπεμπέτσος και Μάριος Λουκάτος, ο ιδιοκτήτης του «Sailing» Μάκης Τσάτσος, ο εκπρόσωπος της χορηγού εταιρίας «Delousil» κ. Σχίζας.