ΕΠΣ Έβρου: Ανακοινώθηκαν επίσημα από τους “γιατρούς” οι Τσιομλεκίδης, Τσικάκης και Κελεσίδης

 

Ανακοινώθηκαν και επίσημα από τον Ιπποκράτη Αλεξανδρούπολης ο προπονητής Βασίλης Τσιομλεκίδης, ο γυμναστής Αντώνης Τσικάκης και ο προπονητής τερματοφυλάκων Νεκτάριος Κελεσίδης.

Τα παραπάνω βέβαια είχαν γίνει γνωστά μέρες τώρα μέσω του ΤhrakiSportS. Οι ανακοινώσεις των “γιατρών”: Νέος προπονητής για την ομάδα μας ο έμπειρος Βασίλης Τσιομλεκίδης! Ο προσφάτως πρωταθλητής Βορείου Ελλάδας με την ομάδα της Αστυνομικής Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης θα αντικαταστήσει τον Κώστα Βουρδόγλου ο ο οποίος αποχώρησε στο τέλος της περασμένης σεζόν. Ο κος Τσιομλεκίδης θεωρείται από τους επιτυχημένους προπονητές της περιοχής μας αφού έχει στο ενεργητικό του την άνοδο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και την παραμονή, μετά από μια δύσκολη χρονιά, του Έβρου Σουφλίου στην Γ’ Εθνική. Ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά σε συνεργασία με την Διοίκηση και στο προσεχές μέλλον θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις για την ομάδα μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία της ομάδας μας με τους κ.κ. Αντώνη Τσικάκη και Νεκτάριο Κελεσίδη, που θα πλαισιώσουν τον προπονητή Βασίλη Τσιομλεκίδη για τη νέα σεζόν! Ο κ. Αντώνης Τσικάκης αναλαμβάνει γυμναστής της ομάδας, ενώ έχει ξανασυνεργαστεί με τον κ. Τσιομλεκίδη και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όπως και ο κ. Κελεσίδης, σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη χρονιά όπου είχαν πανηγυρίσει την άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, πτυχιούχος φυσικής αγωγής και αθλητισμού, με ειδικότητα στην ενδυνάμωση και φυσική κατάσταση των αθλητών ποδοσφαίρου. Προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά ως γυμναστής του Εργοτέλη! Ο κ. Νεκτάριος Κελεσίδης αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων, έργο που έχει επιτελέσει με ιδιαίτερη επιτυχία και στο παρελθόν στις ομάδες της Καππαδοκίας, του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.