Τούντορ φεύγει… Λουτσέσκου έρχεται στην Γαλατά!

 

Μετά τον αποκλεισμό από το Γιουρόπα Λιγκ, ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ και νυν της Γαλατάσαράι, Ίγκορ Τούντορ βρίσκεται… υπ’ατμόν, με τα Τουρκικά ΜΜΕ να θέλουν για πιθανό αντικαταστάτη του τον Μιρτσέα Λουτσέσκου.

Η Γαλατάσαράραι αποκλείστηκε από τον δεύτερο κιόλας προκριμματικό του Γιουρόπα Λίγκ, και σύμφωνα με τα Τουρκικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της «Τσιμ Μπομ» Οζμπέκ Ντουρσούν έχει λάβει την απόφαση να λύσει τη συνεργασία του με τον Ιγκόρ Τούντορ αποζημιώνοντας με το ποσό των 400.000 ευρώ, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει την διαδικασία να «ψήσει» τον «μπαμπά» Μιρτσέα Λουτσέσκου να επιστρέψει στον σύλλογο έπειτα από 15 χρόνια από την προηγούμενη θητεία του στην ομάδα.

Το μόνο που απομένει όπως φαίνεται είναι να οριστικοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών. Ο Ρουμάνος τεχνικός παραμένει χωρίς ομάδα από τον περασμένο Μάιο όταν αποχώρησε από την Ζενίτ, ενώ σε σχετική ερώτηση που του έγινε, ο 71χρονος προπονητής απάντησε: «Θα δούμε για την Γαλατασαράι. Τώρα δεν μπορώ να πω κάτι». Βέβαια το σενάριο αυτό ακούγεται εδώ και καιρό, ενώ αρχικά πριν το ξεκίνημα της σεζόν, στην Τουρκία οι δημοσιογράφοι έγραφαν πως το πιθανότερο σενάριο ήταν η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας να γινόταν από τον γιο Λουτσέσκου, τον «δικό μας» Ραζβάν, με τον πατέρα του Μιρτσέα να αναλαμβάνει ρόλο τεχνικού διευθυντή – γενικού αρχηγού.