Super League: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Κέρκυρας η Ξάνθη (+photos)

 

Ανεβάζει ρυθμούς σιγά σιγά η ομάδα της Ξάνθης με διπλή προπόνηση το Σάββατο, ενόψει του δεύτερου φιλικού της φετινής προετοιμασίας της, ενόψει της νέας σεζόν, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Με διπλή προπόνηση το πρωί του Σαββάτου συνέχισε την προετοιμασία της η ομάδα της Ξάνθης, που ανέβασε ρυθμούς ενόψει του ερχόμενου δεύτερου φιλικού της φετινής προετοιμασίας της, με αντίπαλο την Κέρκυρα. Έτσι το πρωί του Σαββάτου οι παίκτες προπονήθηκαν επί δύο ώρες, υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου, και επικεντρώθηκαν κυρίως σε ασκήσεις ενδυνάμωσης με βάρη, ασκήσεις νευρομυικής συναρμογής με αλλαγές κατευθύνσεων, κατοχή μπάλας, τακτική σε ολόκληρο το γήπεδο και τελειώματα φάσεων.

Το απόγευμα από την άλλη το βάρος έπεσε στην τακτική με τον Μίλαν Ράσταβατς να δίνει τις οδηγίες του σε ασκήσεις passing game και επιθετικής λειτουργίας. Μοναδικός απών, ήταν και σήμερα ο Αλφρέδο Μεχία, που αναμένεται να επιστρέψει από την Αμερική και να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδα τις επόμενες μέρες, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παναγιώτης Σταθάκης και Παναγιώτης Τριάδης. Την Κυριακή θα διεξαχθεί στο Πράβετς, και συγκεκριμένα το Τέτεβεν της Βουλγαρίας, το δεύτερο φιλικό παιχνίδι του ΑΟΞ, με αντίπαλο την Κέρκυρα.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την προπόνηση: