Παραμένει κάτοικος Λουτρακίου ο πρώην Ξανθιώτης Γιώργος Γούλας

 

Κάτοικος Λουτρακίου θα είναι και τη νέα σεζόν ο Ξανθιώτης και πρώην παίκτης των ακαδημιών του ΑΟΞ, Γιώργος Γούλας, αφού ανανέωσε μαζί με δύο συμπαίκτες του τη συνεργασία του με τον ΑΟ Λουτρακί

Ο Γούλας μετά την περσινή καλή σεζόν (22 συμμετοχές και 2 γκολ) του με τη φανέλα του ΑΟ Λουτράκι, έπεισε τους ιθύνοντες της ομάδας, πως αξίζει να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και να προσφέρει τη βοήθειά του και τη νέα χρονιά στην Γ΄Εθνική. Ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟΞ, και έφτασε μέχρι την Κ20, ενώ για ένα διάστημα είχε προωθηθεί και στην Ανδρική ομάδα, όμως δεν στέριωσε και αποχώρησε.

Ακολούθησε στη συνέχεια ο ΠΑΟ Κρουσώνα όπου έμεινε για μία σεζόν, για να μεταγραφεί εν συνεχεία το επόμενο καλοκαίρι στην Επισκοπή που τότε αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Football League. Εκεί, όμως δεν πήρε τις συμμετοχές που ήθελε και έτσι αποχώρησε, για να καταλήξει τελικά την περσινή σεζόν στον ΑΟΛ, όπου και ήταν βασικός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και θα αγωνίζεται επίσης και τη νέα σεζόν.