Μίλησαν με τον Παναγιωτη Γιαννάκη οι ανθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής

H παρουσία μου στο ''Κλεάνθης Βικελίδης'' με την ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, δεν έμελλε να ήταν η τελευταία καθώς η επόμενη συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα ήταν με τη φανέλα του Άρη. Ήταν η περίοδος που απόλαυσα περισσότερο το ποδόσφαιρο πιο πολύ απο κάθε φορά. Όλα μου αυτά τα βιώματα και οι εμπειρίες με βοήθησαν να το αντιληφθώ και δέθηκα με τον σύλλογο και ότι αυτός πρεσβεύει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

 

Την ευκαιρία να ανταλλάξουν κάποιες απόψεις – έστω και σε σύντομο χρονικό διάστημα- με τον Παναγιώτη Γιαννάκη, είχαν οι άνθρωποι της ΑΕ Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα, με το πέρας της βράβευσης στο τουρνουά που διεξήχθη , ο ζωντανός Θρύλος του ελληνικού μπάσκετ συνομίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας της Κομοτηνής, και συγκεκριμένα ο προπονητής Βασίλης Στοάκης, όπως φανερώνει η φωτογραφία, ο οποίος εξέφρασε τον σεβασμό στο πρόσωπο του και επιπλέον μίλησαν για διάφορα θέματα γύρω απο το χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Κοινή συνισταμένη των δυο πλευρών ήταν η πίστη για ανάγκη αντίστοιχων διοργανώσεων στην Θράκη και επιπλέον η δίψα των Θρακιωτών για το μπάσκετ.