Γ’ Εθνική: Ελεύθερος από τον Νέστο Χρυσούπολης ο Στέλιος Λάσπατζης

 

Παρελθόν από τον Νέστο Χρυσούπολης αποτελεί ο Στέλιος Λάσπατζης, αφού ο πρώην αρχηγός της Κ20 της Ξάνθης  και η καβαλιώτικη ομάδα δε συμφώνησαν για επέκταση της συνεργασίας τους ενόψει της νέας χρονιάς.

Γεννημένος στο Χρυσούπολη, ο 23χρονος μέσος ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην τοπική ομάδα του Νέστου, πήρε εμπειρίες και από τον Πανιώνιο Ξεριάς, για να επιστρέψει τελικά στην ομάδα της Χρυσούπολης, και να πάρει εν συνεχεία μεταγραφή για τα τμήματα υποδομής της Ξάνθης.

Εκεί άφησε καλές εντυπώσεις, φτάνοντας να είναι μέχρι και ο αρχηγός της ομάδας Κ20 της Ξάνθης, όμως μια… φωτογραφία με τον τότε μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού Ντάνιελ Πράνιτς επέφερε αντιδράσεις από τους οργανωμένους της ομάδας και τελικά έμεινε ελεύθερος από την ομάδα.

Από εκεί συνέχισε και πάλι στον Νέστο Χρυσούπολης, όσο αυτός ήταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, και όταν τελικά υποβιβάστηκε αποχώρησε για την Τρίγλια Ραφήνας, όπου έκατσε για μισό χρόνο, για να ακολουθήσει η Δόξα Δράμας για σχεδόν δύο χρόνια και τελικά να επιστρέψει και πάλι στον Νέστο πριν από ενάμιση χρόνο.

Πλέον ο Λάσπατζης φαίνεται πως μετά από το πέρασμα του για άλλη μια φορά από τον Νέστο Χρυσούπολης, σύμφωνα με την «Πρωινή» θα αποχωρήσει αφού οι δυο πλευρές δεν τα βρήκαν για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και έτσι ο νεαρός μέσος θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα και θα ψάξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.