ΕΠΣ Ξάνθης: Ντουμπάν Τουράν ο πέμπτος στην Ασπίδα Ξάνθης που ξεκινάει προετοιμασία!

 

Την πέμπτη της μεταγραφή ανακοίνωσε η Ασπίδα Ξάνθης το απόγευμα του Σαββάτου, αφού ήρθε σε συμφωνία με τον πρώην παίκτη του Άρη Αβάτου Ντουμπάν Τουράν, ενώ παράλληλα ενημέρωσε πως ξεκινάει προετοιμασία την ερχόμενη Δευτέρα.

Η Ασπίδα Ξάνθης δείχνει πως έχει βάλει στόχο εξ’αρχής την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εν συνεχεία την άνοδο στην Γ’ Εθνική, και φροντίζει να μας το θυμίζει με κάθε ευκαιρία. Έτσι ο σύλλογος της Ασπίδας προχώρησε σε άλλη μια σημαντική μεταγραφή, αφού απέκτησε τον πρώην παίκτη του Άρη Αβάτου, αλλά και των Αστέρα Μαγικού, ΑΕ Ξάνθης και Ορφέα Νέας Αμισσού Ντουμπάν Τουράν που αποτελεί την πέμπτη της μεταγραφή για φέτος, όλες τους ιδιαίτερα προσεκτικές κινήσεις σε θέσεις που είχε ανάγκη η ομάδα. Παράλληλα με ανακοίνωσή της η ομάδα, ενημέρωσε πως ξεκινάει την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν, την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 18:30 στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ντουράν Τουμπάν. Ο Ντουράν είναι Δικηγόρος και κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της Ξάνθης εδώ και πολλά χρόνια. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία»

«Η ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας της την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 και ώρα 18.30 μ.μ.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ»