Photos: 50 κλικ από το τουρνουά μπάσκετ με αμαξίδια στην Κομοτηνή παρουσία του “Δράκου” Παναγιώτη Γιαννάκη

 

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος επώνυμων και μη παρουσιών έπεσε το απόγευμα της Πέμπτης η αυλαία του Διεθνούς τουρνουά μπάσκετ με αμαξίδια, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 18-20 Ιουλίου στην Κομοτηνή.

Με την παρουσία πλήθους κόσμου, αλλά και επώνυμων παρουσιών με πρώτη και καλύτερη αυτή του «Δράκου» και προπονητή του Άρη, πλέον, Παναγιώτη Γιαννάκη έπεσε η αυλαία του Διεθνούς τουρνουά μπάσκετ με αμαξίδια στο οποίο συμμετείχαν η Ελλάδα, η Κύπρος και η Βουλγαρία. Την πρώτη θέση του τουρνουά κατέλαβε τελικά η Εθνική της χώρας μας, νικώντας και την Βουλγαρία με 72-36 και την Κύπρο με 62-29, ενώ η Βουλγαρία αναδείχθηκε δεύτερη νικώντας την Κύπρο με 53-51. Η ουσία ωστόσο είναι η υποστήριξη που χρήζει σε όλους τους τομείς το αναπηρικό κίνημα και ειδικότερα η άθληση των ατόμων με αναπηρία.

Όσοι παρακολούθησαν εξάλλου τους αγώνες του τουρνουά της Κομοτηνής, στους οποίους δόθηκαν σκληρές μάχες στο παρκέ στο πλαίσιο πάντα του ευ αγωνίζεσθαι, αντιλήφθηκαν τη δύναμη ψυχής των αθλητών, όπως επισήμανε και η Πρόεδρος του Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Παιδεία και Αθλητισμού Κομοτηνής Νατάσα Λιβεριάδου, που εκπροσώπησε τον συνδιοργανωτή Δήμο Κομοτηνής και συγκεκριμένα τον Δήμαρχο Γιώργο Πετρίδη, ο οποίος δυστυχώς απουσίαζε στην Αθήνα λόγω υποχρεώσεών του στην ΚΕΔΕ. Αντίθετα το «παρών» έδωσε ο Παναγιώτης Γιαννάκης που βράβευσε και… βραβεύθηκε.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του inkomotini.gr: