Οριστικός αποκλεισμός και… επιστροφή στην Ελλάδα μέσω Βουλγαρίας για τον Αλφρέδο Μεχία

 

Η Εθνική Ονδούρας στάθηκε τυχερή στη φάση των ομίλων του Gold Cup και χάρη σε μια νίκη που πήρε στα… «χαρτιά» προκρίθηκε στα προημιτελικά, όμως εκεί τα χαράματα της σημερινής μέρας γνώρισε την ήττα κι έτσι ο Μεχία επιστρέφει Ελλάδα… μέσω Βουλγαρίας για λογαριασμό της Ξάνθης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το Μεξικό ήταν ένα πολύ δύσκολος αντίπαλος για την Εθνική Ονδούρας του Αλφρέδο Μεχία. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που οι Μεξικανοί κατάφεραν αν μπουν μπροστά στο σκορ, από το 3ο μόλις λεπτό του αγώνα, χάρη στο γκολ του Πιζάρο. Η Ονδούρα είχε πολύ χρόνο για να αντιδράσει, όμως το Μεξικό έλεγχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, πλήρως το ρυθμό και έτσι με εξαίρεση μερικές ακίνδυνες φάσεις, κατάφεραν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους.

Κάπως έτσι η Ονδούρα αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Gold Cup και αυτή τη φορά ο αποκλεισμός είναι οριστικός. Ο Αλφρέδο Μεχία, λοιπόν, κάπου εδώ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική του ομάδα και επιστρέφει Ελλάδα… μέσω Βουλγαρίας, ώστε να ενσωματωθεί όσο πιο άμεσα γίνεται στην προετοιμασία του ΑΟΞ και να είναι έτοιμος και αυτός με την έναρξη του πρωταθλήματος.