Γ’ Εθνική: “Θωρακίζει” την άμυνα η Δόξα Προσκυνητών με την παραμονή των “Σιδη”, “Λείβα” και “Κέλε”

 

Προχωράει με γρηγορότερους ρυθμούς η στελέχωση του ρόστερ της Δόξας Προσκυνητών με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Μπαχαρίδη σε συνεργασία με την διοίκηση εκτός από τις μεταγραφικές προσθήκες που αναμένονονται τις προσεχείς ημέρες να διατηρούν το κορμό της περσινής ομάδας που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.  

Έτσι μετά την παραμονή του Κλή (θυμηθείτε ΕΔΩ) αλλά και των Δραγανίδη, Τρίχα, Δημητριάδη, Περτσά και του Βάσκου στην ομάδα της Δόξας Προσκυνητών θα συνεχίσει και η τριάδα της άμυνας που αγωνίστηκε στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα θα συνεχίσουν στους Προσκυνητές για μια ακόμη σεζόν οι αμυντικοι Σιδηρόπουλος, ο Ραφαήλ Κελεσίδης και ο Άγγελος Λειβαδιώτης (στην εντεκάδα και οι τρεις στην φωτογραφία).

Ο 23χρονος Κομοτηναίος  σεντερ και πλάγιος  μπακ Γιώργος Σιδηρόπουλος ή “Σιδη” ξεκίνησε από την φημισμένη Ακαδημία του Παναγιώτη Γκουτσίδη και για 3 χρονια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικούπήγα στην κ20 του Πανθρακικου. Ακολούθησε το Κόσμιο (Γ’ Εθνική), ο  Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και οι Προσκυνητές όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Ο 22χρονος Δραμινός πλάγιος μπακ και φοιτητής Οικονομικού στο ΔΠΘ Ραφαήλ Κελεσίδης ή “Κελε” αγωνίστηκε στον παρελθόν στην Δόξα Δραμας σε Β’ και Γ’ Εθνική και συνέχισε μετά την εισαγωγή του στο Πανεπιστήμιο σε ακόμη μια Δόξα σε αυτήν τον Προσκυνητών.

Τέλος ο 23χρονος Κομοτηναίος σέντερ μπακ των ακαδημιών του Πανθρακικού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Έβρου Σουφλίου Άγγελος Λειβαδιώτης θα συνεχίσει και για δεύτερη σεζόν στην ομάδα της Ροδόπης με τον προπονητή της ομάδας Νίκο Μπαχαρίδη να είναι ήσυχος έχοντας κρατήσει τα βασικά “γρανάζια” της περσινής ομάδας και φέτος στην ομάδα.