Ξεκινά στη Χίο το Πανελλήνιο U19 Juniors Final με διπλή εκπροσώπηση και από την Θράκη

 

Λιγότερο από 24 ώρες έμειναν για το πρώτο σερβίς στο U19 Juniors Final στη Χίο, όπου θα αναδειχθούν οι πρωταθλητές Ελλάδας σε Έφηβους – Νεάνιδες.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι τελευταίες εργασίες στα δύο γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες, στον Ναυτικό όμιλο Χίου και στον πολύχωρο Bloom Water Park.

Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Παρασκευής με το ταμπλό των κοριτσιών στον Ναυτικό όμιλο και θα συνεχιστούν το Σάββατο με τους αγώνες και των αγοριών στο Bloom Water Park.

Συμμετέχουν οι πρώτες ομάδες της Πανελλήνιας βαθμολογίας και πρωταθλητές των περιφερειακών Ενώσεων και Τοπικών Επιτροπών, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αντιπροσωπευτικές ομάδες από όλη την Ελλάδα και φυσικά από την Θράκη. Επίσης εκπροσωπούνται Αθήνα, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Δυτική Μακεδονία, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησος, Κρήτη, Δωδεκάνησα, Σάμος και φυσικά η διοργανώτρια Χίο.

Την Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας εκπροσωπούν στις νεάνιδες οι πρωταθλήτριες ΕΣΠΕΘΡ Ηλιάνα Ζυγκερίδου και Βάγια Σταματοπούλου, ενώ αλλαγή είχαμε στους εφήβους αφού πήγαν οι φιναλίστ Δημήτρης Μούρος και Νίκος Ποιμενίδης.

Ο λόγος είναι ότι οι πρωταθλητές ΕΠΣΘΕΡ Κ19 Δημήτρης Μύρος και Χρήστος Ποιμενίδης προτίμησαν να μείνουν στην Αλεξανδρούπολη όπου θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο και η περιφερειακή διοργάνωση της χαμηλότερης ηλικιακής κατηγορίας Κ17 όπου θα διεκδικήσουν να υπερασπιστούν τον τίτλο τους.