Γ’ Εθνική: Ανακοίνωση των αρχηγών του Ορφέα Ξάνθης για την ομάδα και τον Μπάμπη Χατζημεστή

 

Σε μια πολύ ωραία κίνηση προέβησαν οι αρχηγοί του Ορφέα Ξάνθης, Βασίλης Καραγκιόζης και Βασίλης Μαλαδένης, που έγραψαν μια ανακοίνωση, σχετικά με την ομάδα τους και τον Μπάμπη Χατζημεστή, θέλοντας να ξεκαθαρίσουν τα όσα λέγονται από άλλους για αυτόν.

Φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα, έχουν ειπωθεί διάφορα πράγματα για τον Ορφέα Ξάνθης και τον Μπάμπη Χατζημεστή, όμως οι αρχηγοί του Ορφέα, ο Βασίλης Μαλαδένης και ο Βασίλης Καραγκιόζης, που είναι και από τους παλαιότερους παίκτες της ομάδας, μαθαίνοντας τα, αποφάσισαν να γράψουν από κοινού μια ανακοίνωση για να υπερασπιστούν την ομάδα που αγαπούν, αλλά και τον ίδιο τον Μπάμπη Χατζημεστή. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση που έστειλαν οι ίδιοι στο ThrakiSportS, γράφουν και υπερασπίζονται με τον δικό τους τρόπο, την αξιοπιστία του Μπάμπη Χατζημεστή, του «ποδοσφαιρικού πατέρα» τους, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στην ομάδα.

Δείτε παρακάτω την ανακοίνωση:

«Ανακοίνωση αρχηγών Ορφέα Ξάνθης Βασίλη Μαλαδένη και Βασίλη Καραγκιόζη.
Για να μπούνε κάποια πράγματα στη θέση τους. Είμαστε στην ομάδα εδώ και μία 20ετία κοντά, ξέρουμε τον Μπάμπη Χατζημεστη΄από την καλή και από την ανάποδη. Όπως κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος, έτσι και ο Μπάμπης έχει τα ελαττώματά του, αλλά ουδέποτε υπήρξε ψεύτης ή αναξιόπιστος! Για να σταματήσει επιτέλους αυτή η στοχευμένη λασπολογία, προς έναν άνθρωπο που εδώ και χρόνια έχει προσφέρει όσο κανείς άλλος στο Ξανθιώτικο ποδόσφαιρο, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής. Έχουμε συμφωνήσει σε οικονομικό και όχι μόνο θέμα, τα έχουμε πάρει μέχρι και το τελευταίο ευρώ, όχι μόνο εμείς, αλλά και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, και δεν χωράει καμία αμφισβήτηση επί αυτού του θέματος»..