Volley League: «Σειρήνες» για Κοντοστάθη που «κουνάει μαντίλι» στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

 

Την επόμενη ομάδα της καριέρας του αναζητεί ο Γρηγόρης Κοντοστάθης, σύμφωνα με πληροφορίες του greekvolley, καθώς όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

«Ο νεαρός λίμπερο δεν τα έχει βρει ως τώρα με τον Εθνικό και ήδη έχει δεχθεί προτάσεις από ομάδες για να τον ενσωματώσουν στο ρόστερ τους», επισημαίνει το δημοσίευμα.

Ο Κοντοστάθης, γέννημα θρέμμα του Εθνικού, δύο σεζόν πριν είχε δοθεί με υποσχετική στον Ηρακλή Χαλκίδας για έναν χρόνο αλλά πέρυσι επέστρεψε στον Εθνικό όπου αγωνίστηκε την σεζόν που πέρασε ως βασικός.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της εποχής, ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία να παραμείνει εκτός Αλεξανδρούπολης αλλά δεσμευόταν από το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν δύο χρόνια.

Ενδεχόμενη απώλειά του από την ομάδα της Αλεξανδρούπολης θα αποτελέσει ισχυρό πλήγμα, αφού αφενός οι λίμπερο και δη οι Έλληνες είναι δυσεύρετοι, αφετέρου θα φύγει ένας ακόμα ντόπιος παίκτης.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν αποχωρήσει από την ομάδα την τελευταία τριετία παίκτες όπως ο Ανέστης και ο Κώστα Δαλακούρας, ο Σταύρος Κασαμπαλής, ο Άκης Δαρίδης και πριν λίγο καιρό ο Παρασκευάς Τσέλιος.

Όπως έχει αναφέρει και σε προηγούμενα άρθρα το ThrakiSportS, η κατάσταση στον Εθνικό θυμίζει ναρκοπέδιο και αυτός που χρησιμοποιείται ως ναρκαλιευτής και προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες σε τεντωμένο σκοινί ανάμεσα σε παίκτες και διοίκηση είναι ο προπονητής της ομάδας Σάκης Μουστακίδης.